Oförskämt pigg.

Godförmiddag på er.
Hoppas ni mår bra i blåsten som härjar!!

Kom precis hem från en löprunda runt landet med magen, och oj - allt går oförskämt lätt för att snart gå in i v.28 och bära på 8kg extra. Förutom att jag var nära på att kissa ner mig x-antal gånger pga en liten herre som trycker neråt väääldigt mycket - så var det en sån frihet att kunna röra sig i princip obehindrat.
Har kommit igång med träningen riktigt bra senaste veckorna, och kör minst fem pass i veckan. Hoppat på Pischa Piskar via Kvix, och endorfinerna flööödar efter varje gång. Hemskt under tiden, men underbar efter. Tips tips!!

Lilleman lever loppan där inne. Rör sig mer än vanligt och låter mig sova helt okej om nätterna. Det är snart dags för ett besök hos barnmorskan igen, och ska bli så kul att se hur mycket magen växt sen sist. Låg något under kurvan i v.24, men efter det har hela magen poppat rejält så vi kompenserar nog upp för det nu.. haha.

Mannen i duon shoppade kläder för några veckor sedan. Nöjdlund delux.

Ska ägna resten av dagen till jobb och lite plugg. Sista tentan för terminen går av stapeln 17 maj. Längtar tills vi kan andas ut!!

Ta hand om er.

Gillar

Kommentarer