Mycket på gång.

Hej,
Och oj - det var längesen.
Sommaren blev inte riktigt som planerat, vilket ni nog känner till. Sjukskrivning som resulterade i ett platt fall. Dock så så så välbehövligt, för det fick mig att faktiskt starta om på nytt och bygga stabilt från grund.

Sen sist då? Jo. Vi har fått hämtat ut nya bilen (lilla pärlan!!) OCH fått nycklarna till huset (mega!!!!!!!!). Om jag är lycklig? OHJA. Lever mitt DRÖMliv med mina bästa killar. Just nu är väl inte dagarna så jättemycket att hurra för då jag i tisdags låg på operationsbordet och fick knäet omkullkastat. En bit av knäskålen är väck, lika så menisken - MEN, jag är ett (fejk)korsband rikare igen. Så lite smärta är det värt! Tycker mest synd om Andreas som behöver passa upp på mig, han är en stjärna.

Har så mycket att visa er. Men det får jag ta allt eftersom. Nu måste jag utnyttja tiden i soffan till något vettigt - tenta på måndag. Tur Andreas går på helg snart så han kan underhålla mig här. Kan förövrigt berätta att x-antal timmar i samma soffhörn + ett nytt hus är en farlig kombo för en impuls-styrd människa som mig...

Gillar

Kommentarer