Mitt framför fötterna

Hej mina hjärtan. Hur är det?
Ligger (sitter..) i sängen bredvid min kärlek och kollar ikapp dagens avsnitt utav Bron (förövrigt en av jordens bästa serier) och betar av lite jobb. Var iväg och fotade en alldeles ny liten Leia i förmiddags och skickade just iväg de bilderna, så himla skönt att vara ledig så man kan få saker gjorda lite snabbare.

En från dagens uppdrag -

Imorgon ska jag försöka skriva klart gymnasiearbetet, beta av ett pass på gymmet och ha kvalitetstid med mamsen. Måste även hinna in till Karlskoga en sväng för att lämna in min telefon på lagning. I tre månader höll den. Starkt jobbat... tur det finns garanti annars hade jag varit tvärpank just nu.

Är ledig måndag och tisdag innan allvaret drar igång igen på onsdag. Sista terminen i skolan. Har inte riktigt greppat att det faktiskt är vi som sjunger om studentens lyckliga dagar den femtonde juni. Galet hur hela livet ligger mitt framför fötterna på en, så nära så man nästan kan ta på det. Ska ta tag i att beställa studentmössa någon dag också, har sådan beslutsångest bara. Inte lätt när man är perfektionist ut i fingerspetsarna, haha.

Ska lägga bort datorn nu och försöka hänga med i serien. Ta hand om er /A


Gillar

Kommentarer