Lördag.

Hej på er & godmorgon lördag!
Så skönt med helg. Jobbade extra igår och wow vad jag har saknat det. Så kul att börja komma tillbaka successivt till livet igen.

Hade en väldigt mysig fredagkväll med god mat framför idol med mina grabbar. Har tusen projekt på gång nu, så känner att en lugn väll satt perfekt i mitt annars ganska kaosartade liv.

Idag ska jag iväg på babyshower och senare ikväll iväg till My som har inflyttningsfest. Så mysigt!! Andreas är påväg hem med de sista sakerna till tårtan jag tagit på mig att baka, sen måste jag ner till presentbutiken och inhandla lite småsaker.

Imorgon åker vi ju på spa ganska tidigt, och det kommer vara sååå välbehövligt. Kroppen behöver ladda om batterierna innan en fullspäckad vecka går av stapeln. Massa jobb och ännu mer plugg. Bara att härda ut.

Nu ska jag slänga i mig lite frukost innan jag fortsätter. Har förresten världens bästa frukost tips; overnight oats på kokosmjölk. Snöar lätt in på saker - detta är vad som gäller nu. Så smidigt att ha frukosten klar varje morgon när det är stressigt nog som det är.

1DL havremjölk
1DL kokosmjölk
1DL havregryn
2msk chiafrön
1tsk agavesirap

Rör ihop. In i kylen. Voilà!

Gillar

Kommentarer