Kliar i fixar fingrarna.

Godmorgon tisdag!
Första natten sedan i november jag inte vaknat minst fyra gånger för att behöva springa och kissa. Alltså oj, jag är så utvilad!

Igår hade vi introduktion på praktiken, ska bli så roligt att komma ut i verksamheten. Är ledig idag och imorgon, sen börjar det ordentligt på torsdag! Huvudet sprudlar av idéer nu när två lediga dagar nalkas. Vill börja plantera i trädgården (dock förstördes ju den idén av snön imorse..), test-slipa minis rum och sedan betsa det för att se om det är något vi vågar ge oss på själva, börja bättringsmåla lister och dörrkarmar, gå på loppis, baka inför helgen. Gaaahhh får panik. Kliar i fixar fingrarna på mig.

Igår sålde vi vår soffa, så just nu är vi soff-lösa fram till v 15. Andreas är inte så glad på mig angående det, men - mer häng i sängen. Klagar jag inte på! Så nu ska äta lite frukost innan vi bestämmer oss för vad denna dag ska erbjuda.
Har lovat ta med mig Guzten & hämta Nils på förskolan klockan 15, han bad om det själv - då kan man inte säga nej. GoseKillen.

Hoppas ni får en superfin dag! Hörs snart igen <3

Gillar

Kommentarer