Kære læsere. Jeg sidder nu hjemme under dynen uden, at skulle fortage mig noget specifikt. Det er utrolig længe siden, at det sidst har været en mulighed, hvilket også skyldes stilheden på bloggen. Jeg er på nuværende tidspunkt ved mit første år på gymnasium og jeg må indrømme, at det tager super meget tid og energi. Samtidig har jeg mit arbejde og en social omgangskreds, som også skal passes. De dage hvor jeg endelig har haft et frirum til at være hjemme, er jeg simpelthen faldet i søvn uden vilje. Jeg føler et pres og en udmattelse og det kan dermed være svært, at finde tid til det hele, men fremover vil der forhåbentlig blive mere tid til at blogge. Jeg har gået med tanken om at starte i fitness, da jeg tror det vil være en god mulighed for, at koble af. Jeg var i går afsted sammen med en veninde og jeg håber nu på, at det fremover vil blive til en rutine. Har du eventuelt et godt styrketræningsprogram, så er du velkommen til at sende mig en mail eller skrive i kommentarfeltet nedenfor. Knus

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Jeg har samlet mine tre yndlings instagram profiler, da jeg igennem Instagram og disse piger finder meget inspiration og motivation til at gå efter mine drømme! Har du nogle Instagram brugere som du absolut elsker, at følge med i så må du meget gerne kommenter dem under opslaget her.

@victoriatornegren
Victoria Törnegren har formået at skabe en henrivende Instagram, som jeg uden tvivl vil anbefale. Hun deler ud af sine mange oplevelser samt hendes dagligdag, hvilket er super inspirerende og samtidig motiverende. Hun befinder sig på nuværende tidspunkt i Australien og jeg må indrømme, at jeg er en smule misundelig...

@mariakragmann
Smukke Maria Kragmann, som også er blogger her på Nouw, viser dagligt ud af hendes garderobe. Hun har en organiseret Instagram, hvilket falder lige i min smag! Jeg er samtidig vild med aktiviteten blandt hendes sociale medier, og hendes måde at fremstå på.

@xeniaoverdose
Xenia Van Der Woodsen er som de to andre også et velkendt ansigt, på trods af hendes inspirerende blog og Instagram. Hun giver sine følgere et glimt af hendes hverdag samt garderobe. Udover det er hun en utrolig smuk pige, som gør et fantastisk godt stykke arbejde.

Likes

Comments

Hvornår startede du med at blogge og hvad fik dig til at starte?
Jeg skrev mit første blog indlæg i maj 2016, efter en masse overvejelser og opfordringer fra nære venner og familie. Længe havde jeg haft en interesse samt en kæmpe passion for mode, hvilket gjorde dette til et oplagt valg for mig.

Hvorfor hedder din blog som den gør?
Jeg har altid været fast besluttet på, at hvis jeg skulle kreere noget a la dette, så skulle det være under mit eget navn. Jeg har en drøm om at blive beklædningsdesigner, hvor jeg også gerne vil kendes under eget navn og dermed tror jeg, at dette kunne være en god start på succes.

Hvem er dine yndlings bloggere?
Der er med tiden kommet en masse dygtige og inspirerende blogger til, hvilket gør dette spørgsmål utrolig svært at svare på. Jeg læser mange forskellige blogge, da jeg på den måde bedst for inspiration. Dog læser jeg Sandra Willer og Maria Kragmanns blogs uanset hvilket indhold der slåes op.

Hvor får du din inspiration til blogposts fra?
Jeg bliver generelt inspireret af mine omgivelser og det jeg ser på de sociale medier, såsom andre bloggere og reklamer. Et godt eksempel på noget jeg finder inspirerende er, at se hvordan andre mennesker vælger at sammensætte deres beklædning, når det kommer til farver og mønstre.

Hvad var dit først blogpost?
Jeg må indrømme at mit første blogindlæg var rimelig forhastet, da spændingen tog over og jeg bare skulle i gang. Eftersom at jeg ingen værdige billeder havde, besluttede jeg mig for at samle mine forårs favoritter til en collage og gøre det til mit første indlæg, frem for en ganske almindelig præsentation af mig selv. Indlægget kan findes her .

Hvilke råd vil du give til en nystartet blogger?
Du har nok hørt det før… men mit bedste råd er, at være sig selv og at man ikke lader sig kopiere af de nuværende bloggere, men derimod kan du lade dig inspirere. Der er ingen som gider at læse noget, som de allerede har læst i forvejen – skab din egen succes, med dine egne ord.

Er der noget ved din blog som du gerne vil ændre?
Der er ikke som sådan noget jeg ønsker at ændre, men derimod noget jeg gerne vil forbedre. Jeg vil gerne forbedre kvaliteten på mine billeder samt have en sløret baggrund på mine outfitsbilleder, hvilket forhåbentlig vil ændre sig efter mere øvelse og køb af udstyr. Samtidig vil jeg også gerne være mere aktiv på bloggen.


Likes

Comments

De sidste dage i ugen stod solen højt og som i kan se på billederne var der knap så meget sne på træerne og sommetider manglede der også et lille lag på de ellers så gode bakker. Med den blå himmel kunne vi rigtig fornemme hvordan vi befandt os over skyerne og hvornår vi stødte ind i dem. Området og vores hytte har endnu engang været tilfredsstillende, og jeg glæder mig utrolig meget til at komme afsted igen næste år. Jeg håber, at i alle sammen har haft en ligeså skøn vinterferie som jeg.

Likes

Comments

Vinterferien er ved at være slut og turen går dermed hjemad i morgen tidlig, hvilket egentlig passer mig udmærket, da min krop er ved ar være godt udmattet. Vi har haft en rigtig hyggelig tur, hvor vi blandt andet har set en lille del af Lillehammer, kørt bobraft og stået en helt del på ski samt spillet nogle kortspil i vores hytte. De ovenstående billeder er taget på vores første dage, hvor sneen dækkede det meste ligeså fint. Billedet til venstre er af min lillebror og jeg og højre billede er af S i liften. S og min svigerfamilie boede få minutter fra os, hvilket var skønt og spænende, da det er vores første skiferie sammen.

Likes

Comments

Hej sweeties. I fredags blev der dømt vinterferie og jeg klager bestemt ikke. I anledningen af det synes jeg at det vil være relevant, at introducere jer for mine ferieplaner og forberede jer på en masse fantastiske naturbilleder, som der vil blive vist på bloggen løbende denne uge. Siden jeg var tre år gammel har det været en tradition for min familie, at tage på skiferie hvert år og planerne har naturligvis ikke ændret sig dette år. For en lille times tid siden ankom vi til vores hytte, som er placeret i hjertet af Hafjell. Hytten er super fin og der er godt med plads!

Et typisk spørgsmål, som der bliver stillet her i ferieperioderne er om man er mest til charterrejser eller vinterferie. Jeg må ærligtalt melde pas til dette spørgsmål, da jeg synes det er to vidt forskellige oplevelser, som jeg på ingen måder vil være foruden. Jeg er vild med tanken om en lækker solbrun kulør og afslapning til lyden af havet, men dog elsker jeg også farten der er på en vinterferie. Jeg bliver motiveret på en helt anderledes måde end derhjemme..

Likes

Comments

Hennes and Mauritz blouse

Hej piger. Gårsdagens outfit bestod af denne fine flæsebluse, som jeg for en lille uges tid siden bestilte hjem fra Hennes & Mauritz. Jeg er super tilfreds med den og så synes jeg, at den er rigtig fin sammensat med et par klassiske, hvide bukser samt nogle smykker. Hvis du er en tidligere læser, har du nok bemærket at jeg rigtig gerne vil have en mere farverig garderobe og dermed kan man sige, at denne bluse er en god start..


Likes

Comments

Contains affiliate links

Shoe - Blazer - Trousers - Bra and Panties - Bag - Blouse

En oplagt dag at klæde sig i de romantiske farver samt tilbringe tiden sammen med ens nærmeste, må være på Valentine's day, som fejres den fjortende februar. Jeg synes det er en skam at denne tradition ikke er mere udbredt i Danmark, da dagen er en god mulighed for at finde tid med sine nære og udtrykke sig på. S og jeg har på dagen været sammen i et år og elleve måneder, hvilket vi har planer om at fejre over god mad og i hinandens selskab - Fejrer du Valentine's day? Ovenfor har jeg samlet mit bud på et passende outfit, som kan benyttes i det kolde vejr uden at miste festligheden og være for hverdagsagtigt.

Likes

Comments

1. Jacket - 2. Bag - 3. Blazer - 4. Sweatshirt - 5. Bra and Panty - 6. Blouse - 7. Cover - 8. Cover - 9. Blouse - 10. Sunglasses - 11. Blazer

Hej sweeties! Jeg har ovenfor samlet en collage med nogle lækre items, som jeg har været vild med det sidste stykke tid. For en lille times tid siden bestilte jeg den fine bluse fra Designers Remix (6), som jeg synes vil være perfekt til en anledning som fødselsdag eller andet. Inden længe skal jeg hen til min svigerfamilie for at fejre S, da han i dag fylder år og så kan jeg så ærgre mig over, at jeg ikke bestilte blusen nogle dage forinden, øv øv. God torsdag.

Likes

Comments

Sunglasses - Scarf - Jacket - Gloves - Bag - Pants

For en lille månedstid siden fik jeg leveret denne fine taske, som er hæklet af en kvinde ved navn Kirsten. Jeg synes den skaber en super fin detalje og klæder de fleste outfit. Jeg har fået en masse komplimenter på den, hvilket altid er rart. Disse hæklede tasker er ved at være et kæmpe hit og jeg synes at man begynder at se dem i de fleste butikker, dog til en pris på 1000 kr. eller derover. Jeg har selv givet 300 kr for min, hvilket jeg synes er en rimelig pris.

Likes

Comments

Instagram@amalia_winther