Älskar mina nya skor!!! Men även min nya vinterjacka.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kärlek genom att hålla någon annans skuld eller beteende? Kärlek genom att ta hand om någon annans kaos? Mitt i allt glömma av sig själv och missa vad man faktiskt känner längst där inne. Där blodet hämtar ny energi och pumpas ut i din kropp. Längst där inne bär man någon annans röra.

Jag som person har alltid velat allas bästa, även fast att jag inte alltid varit den tjejen som starkt vågar uttrycka mig själv. Att vara omtänksam och se till olika individer har alltid varit en självklarhet, men det är dock på senare år man faktiskt kan förstå innerbörden med äkta fakta.

Vi som lever på jorden ser alla olika ut och vi alla bär på olika berättelser, upplevelser och sätt att vara. Vissa kan bli bättre än andra, men det allra viktigaste vi kan glömma är att vi alltid kan finna något positivt hos varje individ vi möter. Det finns alltid något, så som fina ögon eller fantastiskt bemötande.

När jag ser på en person, ser jag människan framför mig. Människan som är född och värd att leva ett värdigt liv här på vårt jordklot. Jag ser att blodet inom rinner som vilken annans som helst, jag hör hur hjärtat dunkar som vilket annat, men skalet jag får som första eller sista intryck är annorlunda. Skulle jag ställa alla på rad och som med en dragkedja sakta klä av alla, hade jag hamnat med samma resurser att leva på. Vi är likt skapade.

Kärlek är något som kan visas på hundra tusentals sätt. Det är individuellt hur vi visar det. Skuld och att bära någon annans röra är ett av mina sätt att bevisa kärleken som finns inom mig. Att ha svårt att släppa taget om någon annan, även fast att man på något sätt blivit ärrad. Att bära ansvaret att man ska finnas och hjälpa den andra av överleva sitt liv, notera överleva och inte leva.
Att komma på att det är bäst att lämna hänger ihop med att "borde jag verkligen" ekandes i huvudet.

Sorg i någon annans ögon skär som knivar. Men vad känner man verkligen längst där inne? Är det bara att tycka synd om någon annan eller är det kärlek att bära på någon annans skuld och röra?

Likes

Comments

Som jag nämnde gick bilen mot Ikea idag. Fick med oss hyllan jag planerat som en enkel och billig lösning i köket som snart är färdigrenoverat. Tycker att det är roligare att handla till den billigare pengen och istället sedan kunna byta ut det när man känner för det.

Imorgon ska jag måla färdigt garderoberna jag påbörjat att göra vita, till dessa har vi införskaffat mässing handtag som också ska skruvas på. klickade även hem den efterlängtade blå mönstrade mattan! Blir nog en lite mer färgstark hall snart.

På schemat ligger även dansträning inför nästa helg då vi har jobb. Har även i år fått äran att underhålla på Mariedal cup i Boråshallen. Sen är det söndag kväll och på måndag drar rutiner igång igen.

Amalia

Likes

Comments

Avslutade en hektisk fredag med ett fruktfat framför tvn. Har sedan imorse näst intill renoverat klart köket här hemma. Passade därefter på att rensa bland onödig skit man samlar på sig, ändå har vi inte med oss alls mycket från flytten i januari.

Jag och min mamma i ett team har projekt verkligen hela tiden. Att vi sedan kom på att måla hela trappuppgången och hallen från grå till vit förvånar mig inte det minsta. Fint blir det iallafall!
Imorgon går bilen till Ikea, har tänkt mig mässing och blått i hallen på övre plan. Hittade även en fin stålhylla vi ska placera i köket innan det är komplett.

framtida projekt är att först få klart hallen på övre våning. Snart ska även vår kamin installeras! Sist men inte minst ska jag byta rum och det blir ett inredningsprojekt det också. I de större rummet kommer jag ha tillgång till egen balkong, tips på smarta och mysiga idéer uppskattar jag jätte mycket.

Ska försöka lägga in ett inlägg imorgon också och uppdatera er.

Amalia

Likes

Comments

Hej!!
Klockan är 13:38. Det är söndag. Jag sitter framför datorn och tänkte knåpa ihop ett litet inlägg här på bloggen. Har inte mycket intressant att berätta om min helg då jag mestadels av tiden faktiskt bara tagit dagen som den kommer och lyssnat på min kropp. Eftersom oktober bjöd på en underbar dag igår tog jag mig en långpromenad runt sjön.

Veckan som kommer är ledig från skola men jag har som vanligt massa andra möten och saker att göra. Dansskolan är även den stängd i veckan vilket gör att jag inte kommer ha några klasser. Efter lovet har vi endast tre tillfällen kvar innan föreställningarna drar igång, därför ska vi lärare idag ses för att bygga finalnumret. Taggad.


Amalia

Likes

Comments

Min nya kappa från HM är äntligen hemma! Super nöjd och det känns verkligen på kvalitén att man lagt några extra hundralappar. Rekommenderar denna starkt om man vill införskaffa sig något rutigt i garderoben. Just rutigt har blivit en trend och är uppe på modetapeten nu i höst.

Det är även äntligen fredag. Hos mig innebär det fredagsmys i soffan framför idol. Vad ska ni hitta på? Önskar alla en super fin fredag!

/Amalia

Likes

Comments

Fredag igen! Jag fattar verkligen inte hur snabbt veckorna springer iväg.
Igår hade jag en relativt standard torsdag i mitt liv. Började med ett rep inför dagens dansjobb i Boråshallen. Åkte sedan direkt vidare till danskompaniet för att hålla i mina klasser på skolan. Är verkligen jätte tacksam över hur många som dansar med mig i höst! Snart är det lov och efter det närmar de sig föreställningar. Blandade känslor, ska verkligen bli jätte kul att få se slutresultatet samt se alla mina elevers utveckling men samtidigt rör det sig en nervositet inom mig. Många nya ögon som ska få se mitt arbete!  
I skrivande stund ska jag börja göra mig redo för att dra mig in mot Borås. Först ett möte och sedan vidare till Boråshallen. Uppkast 19:04, vi bjuder på show under hela matcherna så ta en sväng dit vetja!

Ha de bäst!

Likes

Comments

Spenderat två dagar hos frissan. Fräschat upp färgen men även skaffat mig lugg!! Funderat på det jätte länge och nu tog jag modet att äntligen fixa det. Känns ovanligt men är väldigt nöjd. Vi hoppas att jag känner likadant alla andra dagar framöver också.
Jag är redo för att inta höst, mörker och kalla dagar på riktigt!

Likes

Comments