Hej!

Sitter nu på tåget för att återigen åka till Lund. Haft en bra helg trots mycket plugg. Har hunnit träffa Alicia och Matilda och även ridit Dante.

Idag hade jag morgonfodringen i stallet och efter att ha ridit och fixat där har jag hängt med min saknade kusin hela dagen. Vi har mest pluggat och käkat gotte. Känns skönt för är klar med denna veckans matte.

Veckan som kommer blir förmodligen lik den första. Mycket matteföreläsningar och även kemi. På onsdag är det någon slags sittning också.

Ha det bra!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Sitter för tillfället i bilen på väg mot stallet. Pluggade i skolan imorse följt av en mattelektion. Därefter hämtade mamma och mormor upp mig och vi åkte och tittade på stallet där Dante ska stå.

Nu är jag i alla fall hemma helgen och det ska bli skönt. Kommer få plugga jättemycket men ändå gott med lite riktig maud och sånt.

Likes

Comments

Hej!

Pluggat klart för dagen och ska snart sova haha. Räknade igen lite matte, gick sådär alltså.

Ska i alla fall få ner min saknade Dante till Skåneland inom kort. Kommer bli tajt att hinna med både plugg och häst men vill komma igång med träningen igen. Har saknat rutiner så det ska bli kul att komma in i ekorrehjulet igen, sova, rida, plugga typ. 


​Dagens tumblr-frulle

Likes

Comments

Hej!

Ska precis sova efter en lång dag. Idag var vår första riktiga skoldag och vi hade matteföreläsning och kemiteknik. Det gick väldigt fort men det ska förhoppningsvis sätta sig.

På kvällen käkade vi hamburgare och drack milkshakes. Drog dock hem ganska tidigt då man är fett trött hela tiden. Antar att det beror på alla nya intryck.

Natti!

Likes

Comments

Hola!

Precis landat i sängen här i Lund efter en fartfylld gårkväll på Gekåsfesten. Jag har även hunnit rida tre bra pass på Dante. Nu får han en lite lugnare vecka så åker jag hem nästa helg igen.

Efter lunch åkte jag i alla fall ner hit med mor och far och har fixat lite till lägenheten bland annat en kaffekokare halleluja.

Imorgon börjar lektionerna och det är nervöst måste jag säga speciellt mattekursen.


Lite bilder från lägenheten som börjar bli lite mysigare och restaurangen vi käkade på ikväll!

Likes

Comments

Hej!

Mitt namn är Amalia Emmoth och är 19 år. Jag har just flyttat till Lund där jag ska plugga kemiteknik. Jag tänkte börja blogga lite för att berätta om plugg, nya hem och lite annat.

Nu är jag hemma i Falkenberg över helgen för att gå på personalfest på Gekås och träffa grymt saknade vänner!!

Likes

Comments