Jag har börjat gymma

Hej!

Idag, en fin onsdag som denna bestämde jag mig för att stiga upp, äta frukost och sedan ta mig till gymmet. När jag är hem igen kändes det som att jag hade gjort något vettigt och klockan var bara halv tolv. Så jag rekommenderar verkligen er som har gymkort att gå dit på morgonen.

Jag är inte en sån som har gymmat länge, utan jag köpte mitt första gymkort för 2 veckor sedan. Det är ganska dyrt men det kändes helt klart värt det. Det är en bra sysselsättning om man inte har något att göra och det gör en piggare efteråt.

Ibland tränar jag med kompisar och då får jag ändå mycket gjort eftersom vi brukar köra 15x2 och sedan byter vi maskin så att alla får ha maskinerna vi använder. Men ibland går jag dit själv. Det jag tycker är skönt är att det är en avslappnad stämning på gymmet så man behöver inte ha hörlurar. Man kan självklart det men dem flesta har inte det och det är det som skapar en trygg stämning.

En fördom jag hade innan jag köpte gymkort var att man gick dit och skämdes bland allt folk. Men det gör jag absolut inte. Jag kan gå dit och svettas och kämpa som en gris. Ingen kommer att döma en.


Hoppas ni blir lite inspirerade!

Puss & Kram

Gillar

Kommentarer