Jag gillar hösten!

Hej! Hur mår du? Själv är jag ganska seg men mår ändå helt ok.

Jag är en av dem personerna som gillar hösten extremt mycket. Iallafall om man bortser från plugget. Jag tror att jag har börjat gilla hösten mer detta året eftersom det känns som jag har så otroligt mycket roligare med mina kompisar och min klass. Det är många som har mognat och alla kan umgås med alla. En annan ska som absolut gör hösten bättre är ju att det kommer så mycket olika program. Ibland är det en stress att man måste hinna med att se på allt men jag tycker att det är kul att alltid ha någonting att kolla på. Just nu kollar jag på PH, eotb och bachelor. Utöver dem så finns det ju Vår tid är nu, Bonde söker fru och massa kriminaldraman som jag också följer. Hösten har helt enkelt en massa kul att erbjuda.


Jag tror inte heller att det bara är jag som tycker att höstmodet är roligare än sommarmodet. Det jag tycker är kul är att matcha ihop en hel outfit med tröja, byxor, skor, jacka, mössa och vantar. Jag känner mig iallafall lite mer stylish och även mysig och bekväm.

Det kommer att komma fler hösttips/saker jag gillar med hösten framöver. Nu på höstlovet kommer jag även att uppdatera bloggen varje dag. Ha en bra kväll så hörs vi imorgon. : )

Puss & Kram

Gillar

Kommentarer

sofieevelina
sofieevelina,
Ha ett fortsatt trevligt lov! 😃
nouw.com/sofieevelina
AmaliaEmma
AmaliaEmma,
Emma Engström,
Hösten kan verkligen vara hur mysig som helst! <3
nouw.com/emmaengstrom
AmaliaEmma
AmaliaEmma,
Matildaberlin
Matildaberlin,
Älskar höstmodet! Sååå underbart ju! <3
nouw.com/matildaberlin
AmaliaEmma
AmaliaEmma,