Julfest för alla skandinaver i Ningbo. Även i år ordnade vi festen på Langham hotel. 85 gäster totalt! Så roligt att så många ville komma!

Årets festkommitté.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dags att lära mer om traditional chinese medicine. Denna gång Moxibustion. Det går att liknas vid akupunktur på så sätt att samma punkter används. Men istället för nålar används värme. Man tänder på en ”cigarr” av torkade örter och värmer punkten enligt en viss princip.

  • 5 Readers

Likes

Comments

Första träffen efter sommaren med Ningbo Foreign Ladies. Över 40 personer träffades för att äta lunch på restaurang Eudora i Laowaitan. Härligt att träffa nya och gamla vänner!

Likes

Comments

Juli och augusti är heta! Siri fick tillbringa juli på hundspa medan vi var i Sverige. Nu i augusti gör värmen att all energi är borta och det blir korta promenader runt vårt compound.

Likes

Comments

På väg hem till Sverige efter nästan ett år i Kina. Det är helt otroligt så fort det har gått och hur mycket vi har fått uppleva! Nya vänner, nya platser och upplevelser vi aldrig kunnat drömma om. Vi skulle varit på väg att flytta hem nu men ett år blev istället två. En månads semester i Sverige och sedan tillbaka för ännu ett spännande år i Ningbo!

  • 40 Readers

Likes

Comments

Zhangjiajie forest park är platsen som användes under inspelningen av filmen Avatar. Det ligger i Hunan provinsen två timmars flygning från vår grannstad Hangzhou.

Likes

Comments

Familjen har utökats med en ny medlem, Siri.
Vi hittade henne på en adoptionsmarknad för hundar här i Ningbo och blev genast förtjusta i henne. En provhelg blev en vecka som blev en månad och nu kan vi inte tänka oss att lämna tillbaka henne. Hon är en 6 månaders hittehund som hittades längs en vägkant där hennes ägare dumpat henne. Troligen för att hon hade en polyp på ena ögat. Nu mår hon fint igen och ska så småningom få följa med oss till Sverige.

Likes

Comments

Äntligen dags för skolans sommarfest! Vi som är med i PTA har arrangerat den för att samla in pengar till våra barn. Tack alla lärare, sponsorer och föräldrar som gjorde kvällen så fin!

Likes

Comments

Äntligen dags för besök. Underbart att äntligen få träffa mina systrar igen! Goda presenter hade de med sig med.

Lite i efterskott firar vi Jorunns 50 årsdag, genom att skämma bort henne ordentligt. Manikyr, massage, heta källor och god mat.

Shanghai med mycket shopping, yu garden och roof top bars.

Likes

Comments

Vår resa fortsätter söderut. Vi åker till Hoian ca en timmes taxifärd söder om Danang. Hoian är så mysigt och fint. Helt fantastiskt! Staden är med på UNESCOs världsarvslista och kan varmt rekommenderas!

Vi gjorde även en tur till en fiskeby där vi fick lära oss paddla i de traditonella runda båtarna. Efteråt fick vi pröva på att laga till några vietnamesiska rätter.

Likes

Comments