Nu har vi ÄNTLIGEN köpt oss en soffa och säng. Det blev de som ni ser ovan. Båda är inköpa på Mio och var på bra pris så vi är verkligen jätte nöjda båda två. Vi har dragit ut på det alldeles för länge men nu tog vi tummen ur och for på Mio i Piteå och vi hade verkligen flow för både sängen och soffan fanns på lagret så vi ska få hämta dom direkt vi får nycklarna till lägenheten.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Och om mindre än tre veckor så kommer jag och Alexander bosätta oss här i våran alldeles egna lägenhet, 3 Juli sker inflyttning och jag läängtar. Just nu är Alexanders rum fullt med massa flyttkartonger med saker från förra lägenheten så vi lever i vad man verkligen kan kalla, flyttkaos!!

Lägenheten vi ska flytta in är rätt stor, en fyra på 93 kvadrat men vi ska stänga av ett rum så den blir som en trea då vi ändå inte kommer använda det rummet hur som helst. Våran förra lägenhet var på ca. 20 kvadrat så vi behöver köpa rätt många nya möbler för att kunna fylla ut lägenheten så vi letar säng och soffa som tokar men hittar aldrig något i våran smak, så ni får gärna tipsa om ni vet något ställe där det finns (speciellt) fina soffor.

Likes

Comments