Hej vänner! Har inte så jätte mycket spännande att berätta. Vi har spenderat nästan hela våran helg i sängen (har sovit fram till 11 typ varje dag) och i kåken. Vi håller på att fixa massor där inför fester oså.

Det jobbigaste med att gå hemma är nog att man har sån lust att shoppa som en jävla dåre men man vet att man inte kan.
Måste ta mig i kragen och verkligen kolla efter jobb som jag kan tänka mig att jobba med.

Får se hur de blir. Puss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 39 Readers

Likes

Comments

Här sitter jag igen. Framför tvn med kaffe och mackor. Kommer ni ihåg de jobbiga samtalet jag skulle ringa? Jag ringde aldrig.
Men idag då? Jo jag måste verkligen ringa.

Vid tio i två så ska jag åka in och besiktiga 240. Får se hur de går.

  • 52 Readers

Likes

Comments

linne - hm | shorts - jfr
Goddag kompisar! Var så nära på att skriva godmorgon eftersom jag gick upp ur sängen för en halvtimme sen.
Nervositeten kommer från att jag måste ringa ett viktigt samtal.
Får se hur de går.

  • 60 Readers

Likes

Comments

hatt - high chaparral | halsband - farfar | bohusläns stickad tröja - farmor | jeans - gina tricotHello! Igår vid tio tiden så packade jag in Simon och picknick i Chevan och åkte till bondens dag i backamo. Vi gick runt där ett par timmar, hälsade på farmor och farfar, träffade även några kompisar hemifrån västkusten.

När vi väl kom hem så va de bara att vända igen för att hämta upp folk och öppna på kåken. Där satt vi och käkade kräftor en stund innan vi öppnade för allmänheten.

  • 60 Readers

Likes

Comments

Som sagt så var jag, S, Robin och Jimmy och kollade in björnjägarens by. De var verkligen häftigt där! Mannen som bodde där hade byggt de mesta själv men hade tyvärr gått bort när han uppe på taket och sprang.
Han hade samlat på saker i typ 35 år!

S och Robin upptäckte gården när dom var ute och körde cross för ett tag sen. De hade kört lite vilse och hamnade här av ren slump. När mannen upptäckte dom så hade dom fått en rundtur på 4 (!) timmar, förstår ni att de fanns mycket grejer? Han hade tydligen haft bufflar, hästar och andra djur men dom va tyvärr inte kvar när vi var där. Den stora nybyggda huset var halv färdigt när killarna var där så han har kommit en bra bit sen dess!

Likes

Comments

Godmorgon! Här sitter jag med ont i alla leder som finns passande nu när jag ska till sjukgymnasten idag... Jag ska förhoppningsvis träffa Sophie när jag är färdig i Kungälv.

Igår var vi hos en man som kallar sig björnjägaren. Men mer om de senare! :)

Likes

Comments

Hej! Hur är läget? Här är de skit.. Fick ledigt idag och tänkte att jag skulle åka till vårdcentralen och kolla hur jag mår men så blir de inte för sköterskan jag pratade med igår, på telefon, tyckte att jag skulle gå till sjukgymnasten på torsdag istället...

Bröstsmärtor, ont i magen, konstat trött... Jag vet att jag borde röra på mig men de gör så ont i lederna.. Har precis blivit av med den dagliga ledvärken så jag vågar helt enkelt inte.

Idag har jag fått lite dille på Billy Opel - här är mina favvisar!

Likes

Comments

Sitter för tillfället och kollar om en av dom bättre serierna jag har sett; The Bletchley Circle. Innan såg jag den på SVTplay men blev överlycklig när jag såg att den fanns på Netflix plus att de fanns en säsong 2!

Serien handlar om fyra kvinnor som har jobbat ihop under kriget med att knäcka tyskarnas krypterade koder. Några år efter kriget så börjar de försvinna kvinnor som sedan hittas mördade. Resten får ni se själva! :*

Likes

Comments

Vet verkligen inte vad de är med mig.. Ont i huvudet, pendlar mellan att frysa och svettas som en dåre, hostar, mår illa, trött och sen denna jävla depressionen. Mår inte alls bra. Gråter för ingenting. Kanske är dags att åka till läkaren igen eller kanske åka utomlands och bara vila.

Annars då? Jodå fick ta ledigt idag för gårdagen var verkligen inte bra. Fick dock inte sovit ut något i morse, vaknade när S skulle gå upp. Låg kvar i sängen till 9-9:30 typ och sen gick jag upp och gjorde mannagrynsgröt. Sen blev jag kvar i soffan framför youtube helan dagen.

Likes

Comments