Sista dagen på vecka 4

Idag är det sista dagen på vecka 4 på min medverkan i refitness luciaformen 2019. För er som inte vet vad det är så är det en tävling på ca 12 veckor där man får ett kost- och träningsschema som man ska följa och på slutet får man rösta (alla får rösta, även ni som inte är med i tävlingen) på vilket resultat man tycker är bäst.

Jag är ganska säker på att resultatet kommer vara OKEJ men som jag nämnt tidigare är okej inte vad jag vill utan jag har höga mål. Jag har 54 dagar på mig så det finns tid att göra mycket förändringar.

Imorgon kommer jag väga och mäta mig och hoppas målet på -1.7 kg uppnås. Vore så fantastiskt!

En typiskt frukost för mig:

- Havregrynsgröt med kanel och lågkalori äppelmos
- Ett ägg
- Vaniljkvarg med bär
- Svart kaffe

Det är typ tre gånger så mycket än vad jag ätit tidigare men frukosten får gärna vara stor och så äter man mindre portioner resten av dagen.

Nu ska jag kämpa vidare med den här söndagen. Jag har mycket att stå i 😍

Dagens utmaning! Ska försöka lägga märke till hur mycket jag klagar på en dag. Jag tror inte att jag klagar så mycket men ska ändå bli intressant. Borde försöka göra det en hel vecka. Tror verkligen ett positivt mindset gör enorm skillnad i sin livskvalité.

Klagar ni mycket?

Ha en fantastisk söndag nu! ❤️

#refitness #luciaformen2019 #kost #träning #kostschema #träningsschema #frukost #ägg #kvarg #kaffe #morgonkaffe #hälsa #nylivsstil #hälsa #hälsosamt #förändring #positivitet #positivtänkande #utmaning

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229