Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Min älskling kom hem till mig på kvällen med god mat och choklad, så himla gulligt och blev verkligen jätteglad! Han är bäst!

Min onsdag har varit ganska så lugn och skön, vilket var väldigt skönt faktiskt. Folk stressar alltid inför och på den här dagen, det behövs verkligen inte. Vad har ni gjort på alla hjärtans dag? Eller den här dagen kanske var en helt vanlig dag för er? Alla ser ju faktiskt alla hjärtans dag i olika perspektiv.

Men oavsett så hoppas jag att ni har haft en jättebra dag. Kram och godnatt! ❤️

Likes

Comments

Jag brukar oftast inte ha så kallade nyårslöften, så har även i år skippat det men istället för nyårslöften så har jag en hel del mål uppsatta inför 2018, tycker mål är så himla mycket bättre än alla nyårslöften alla har som oftast blir bortglömda väldigt snabbt.

Jag känner själv att jag behöver ha mål som jag liksom ser fram emot, vem blir liksom inte glad och peppad av att ha mål man vill uppnå? Har alltså satt upp både stora och lite mindre mål, vissa av mina mål har jag som milstople att ha nått dem innan sommaren. Klart jag klarar av detta, visst!?


MÅL 1 - Skaffa mitt körkort, övningsköra en hel del och plugga teorin helst varje dag.

Mitt körkort är så otroligt viktigt för mig och längtar verkligen tills jag har det i min hand och kan åka var som helst, utan att vara begränsad. Så mitt körkort vill jag ha innan sommaren (juni) och det ska jag ha, punkt slut.

- Övningsköra med körskolan men också med min kille så jag får körkortet snabbare, träna på att parkera och växla och parkera då det är dem 3 sakerna jag inte har tränat på så jättemycket.

MÅL 2 - Köpa min älskade BMW 320 GT

Körkortet är absolut viktigast i den här delen, men en av mina mål med körkortet är också att köpa min drömbil vilket är bilen på bilden nedanför, kommer vara så nöjd med mitt liv när jag inte längre är begränsad, kan jobba var som helst, åka var som helst mm. Jag längtar så!

- Ska göra ett sparkonto på min bank där jag kommer lägga undan pengar, små som stora summor just till bilen, gäller att bli peppad och kämpa för det man vill ha.

MÅL 3 - Skaffa mig ett heltidsjobb och spara pengar.

Med alla dessa mål jag har så måste man som sagt spara pengar till vilket leder till att jag måste skaffa mig ett heltidsjobb (helst!) och det kommer jag absolut ha innan sommaren, det är det ingen snack om!

- Men så fort jag har ett jobb så kommer jag börja att lägga undan pengar och bli mer ekonomisk, vilket bara är bra för mig då jag behöver spara och lägga undan pengar både till saker jag vill ha men också till min framtid, lägenhet o.s.v. Detta fixar jag galant!

Likes

Comments

Godmorgon fina ni, hoppas ni har sovit gott!

Jag har sovit riktigt bra men gick upp tidigare än vad jag brukar och det känns i hela kroppen, är såå trött just nu. Jag vaknade runt 07 och var verkligen helt slut, men nu är jag iallafall hemma igen efter ett snabbt ärende såhär på morgonen, skönt nu när det är avklarat! Så nu tänkte jag fixa i ordning en rejäl frukost och sätta mig framför datorn, slå på något klipp på youtube och bara ta det lugnt i någon timma eller så.

Idag har jag en hel del att göra, ska först och främst vika tvätt och slänga i ny tvätt i maskinen, dammsuga hela lägenheten plus sätta på diskmaskinen. Men allt det där går så fort med bra musik på i bakgrunden.

Men nu ska jag fixa i ordning min frukost innan jag hungrar ihjäl mig, hoppas ni får en kanon bra tisdag. Kram!

Likes

Comments

​Idag hade jag som sagt tid hos kvinnokliniken och fick såna goda nyheter, allt ser bra ut efter aborten och min kropp har klarat detta galant! Min ägglossning är nämligen på G vilket är ett bra tecken på att allt är som de ska, är så otroligt lättad och glad! 

Just nu ligger jag nerbäddad i sängen med en otroligt jobbig huvudvärk, men det går nog över snart. Tänkte iallafall få lite jobb överstökat och lite sådant, mitt hjärta åkte precis härifrån då han ska jobba så nu ligger man här och känner sig ensam.. haha! 

Vad gör ni ikväll?! :D

Likes

Comments

Subscribe