Tack, TAKK! Tack Gabi 😘

Först sov fröken, men lagom till praktiska övningar började gunga vagnen och krĂ€va att komma ut. Efter allt, det Ă€r ju hon som Ă€r anledningen att jag sitter hĂ€r. Inte kan hon missa sin kurs eller? 😜

Vi satt dÀr och jag bara kÀnde tacksamhet och ro, det Àr vÀl klart det Àr meningen att kunna annat Àn bara sitt perspektiv. Om vi alla tÀnker sÄ i alla sammanhang sÄ blir livet sÄ mycket gladare och vÀrlden lyckligare. Men ofta vÀljer vi att bara se frÄn eget torn, vi Àr sÄ square, vi Àr sÄ oflexibla. MÄnga ggr har jag varit det sjÀlv. Men hur glad blev inte jag att bli bemött utifrÄn hur jag funkar, om folk har tÀnkt eller lÀst av mig. Kan man inte försöka nÀrma sig detta bara lite iaf?

Ok rÀcker med filosofi. Gabi var superaktiv, se Insta inlÀgg @alyonagirl stÀllde till och med upp pÄ övningar.

TAKK Àr en förenklad version av teckensprÄk och anvÀnds som ett stöd- eller alternativsprÄk. IgÄr var uppstarten. Den gick ut pÄ att höra om TAKK, hur det Àr byggt och hur det anvÀnds, samt att prova teckna enkla saker med varandra. Det Àr galet roligt att teckna och Gabi tyckte uppenbarligen det med! Visst, hon Àr bara 7,5 mÄnader och svÄrt att sÀga om hon kommer behöva anvÀnda det och om ja - i vilken utstrÀckning. Men en av insikterna min bambina hjÀlpte mig med Àr att vara ödmjukast till livet och ta emot nya möjligheter sÄsom utmaningar. Bland annat för att det kan finnas personer i vÄr omgivning som anvÀnder teckensprÄk som sitt enda kommunikationssÀtt och hur fantastiskt blir inte det att kunna föra ett samtal!

Ju mer tiden gÄr desto mer försöker jag tÀnka bort majoritetsperspektiv för det Àr det enda sÀttet att förhÄlla sig och se en mÀnniska, det enda sÀttet att möta ALLA pÄ ett vÀrdigt sÀtt! För mycket i vÀrlden bygger redan pÄ majoriteten och Àr anpassat till majoriteten. Man glömmer i mÄnga sammanhang att man kan vara unik men enig i sitt sÀtt att tÀnka, dÄ har man kraften. Och att se allas unika egenskaper berikar oss!

💙 Tack min bambina för att du Ă€r sĂ„ omedvetet klok! đŸ˜˜đŸ™đŸœđŸ‘¶đŸœ #takk #teckensomstöd #theluckyfew #makeadifference #Ă€lskling #kĂ€rlek #bambina #baby #babygirl #gabi #gabriella #love #life #thankyou #grateful #babygirl #amor #amore

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229