Header

Ja som tidigare skrevs så var man riktigt sugen på att gå ut och fira alla ❤ dag, och självklart så rörde man på sig – med glädje!

Visste inte exakt vart jag skulle från början, men sen slutade det med Solidaritet, och kan säga tack och hej för mig Solidaritet. Okej, schysst när det gäller folk, för det var fullt! Men sen de som arbetar där är inget speciellt.

Enda som jag gillade när det gäller dessa är "vakterna" som släppte in pga. de kollade på mig, nerifrån och upp – sen kollade snubben mitt legg rätt så snabbt och så var det varsågod
(verkar som att jag såg bra ut för dem, mohaha 💪💪).

Tråkiga var att de var extra noga med hur man såg ut/var klädd. De framför mig kom inte in, troligtvis för de hade sneakers. Sen inte bakom mig heller, men varför?

Annars trevliga var att man hade riktigt roligt, träffa på massa, tråkigt nog inte dig :/ - men massa andra. Sen när man skulle hem så tänkte jag bara att det skulle vara segt att åka buss nu, men som tur "räddades" bussresan genom att jag börja snacka med en snubbe.

"Dance is the hidden language of the soul of the body." -Martha Graham

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Första jag har och säga är Glad Alla Hjärtans Dag! 😘

Sen andra har jag bara en sak och säga, och det är "fy fan, jävla granne!" - varför är pga. det är lördag, man vill sova ut på morgonen men fick man? Nej nej, grannen börja jobba tidigt på morgonen, okej om han tog de "lugnt" men grannen börja med att borra, och det var överdrivet högt. Anmälan har skickats

  1. pga. det är inte första dagen
  2. det är lördag (lördag morgon)
Och på måndag ska jag snacka med styrelsen. Grannen ovanför mig hade sin TV på max, troligtvis för att slippa höra grannens borrande.

Annars idag ska alla vara extra glada, trevliga, hjärtliga! Om man bara tänker ordet "hjärtliga" så kommer romantisk & kärlek upp. Tråkiga för mig är att jag har ingen partner att ge tals rosor och så... Men man är extra sugen på att gå ut idag - kanske träffar dig, man vet aldrig 😍 , om inte så är de bara ... *whistle*

"All you need is love. But a little chocolate now and then doesn't hurt." -Charles M. Schulz


Likes

Comments

Dryg morgon pga. dryg granne men annars så hade jag en lugn torsdag.

Blev kallad till möte, så det var det första man börja dagen med. Det gick ca. en timme sen fortsatte resan, men bakåt där den börja à hem. Tänkte göra något, men var hemma och fixa mitt.

Efter allt klart, så blev det dags att röra sig, så vandrade vidare till gymmet. Det var fullt med folk, gillar hellre att träna när det är mindre folk. Men vad fanns det att göra? Inget så gick och träna. Måste säga att idag körde jag ett hårt pass, kanske för hårt till och med, hehe. Men men, det var skönt att få röra sig.

"Math is like going to the gym for your brain. It sharpens your mind." -Danica McKellar

Likes

Comments

Idag var en trevlig tisdag, det var på intervju 2 av 3* och jag känner mig nöjd, och den som intervjuade verkade vara rätt så nöjd (lika som den första, han sa direkt att jag ska komma på andra intervjun, som jag var på idag).

Så nu håller man bara tummarna att man äntligen kommer in på arbetsmarknaden – positiva jag har märkt att jag är bra på bli intervjuad, jag är alltid helt avslappnad, och jag har svar på nästan allt, tidigare när man har peppat upp sig själv dagen innan, t.ex. "tränat" på vad man ska säga (läst på vanliga frågor som oftast kommer, och ge svar) men det var mycket sämre för mig. Jag är en person som inte tänker på intervju tidigare tills dagen kommer. Jag är avslappnat hela tiden, inte ett dugg nervös och liknande.

* Arbetsplatsen har typ 3 intervjuer;
1. Blir intervjuad av en person
2. Exakt samma intervju som första MEN med en annan person.
Sen pratar och diskuterar de två som intervjuade mig om hur allt ser ut och sen blir man bjuden igen
3. Öhm? Ne, men typ (tror) Skriva på papper, får svara vilken avdelning man vill jobba på etc.

Andra trevliga idag var att jag fick min kostym som jag tidigare beställde;
http://nouw.com/alx/shop-39til-you-drop2-17513197

Och den är perfekt, både i storlek och utseende – så jag kan bara säga att jag är riktigt nöjd!

"Pleasure in the job puts perfection in the work." -Aristotle

Likes

Comments


Jaha, då kom det lite shopping igen, trevligt! Som tidigare nämndes * så är jag rätt så klädberoende och som inte borde handla så mycket (jag gör inte det pga. money). Men när jag väl ser något så kör jag på, tur att det inte alltid behöver vara det dyraste, men ibland smiter sånt också in.

* Shop 'til you Drop # 1 ; http://nouw.com/alx/shop-til-you-drop-17259813

Nu slutade det med:

– Skjorta
– 2 x Tröjor
– Tee
– Skor
– 3 x flugor
– 2 x sjalar
– 5 x armband

Samt så beställde jag en kostym, min storlek fanns inte inne (därför jag fick beställa).

1. Kanske inte bästa bilderna, men allt är på grund av ljus i hallen
2. Sen på accessoarerna så är egentligen armbanden Aqua, Rött, 2 x Svarta & Brunt (lite mörkare än vad på bilden) - sen även när det gäller flugorna så är de en mörkblå, röd & svart.

"Be sure what you want and be sure about yourself. Fashion is not just beauty, it's about good attitude. You have to believe in yourself and be strong." -Adriana Lima


Likes

Comments


Jaha då har man Cesar på nacken, drygt... Ne, skoja - riktigt trevligt! Gammal vän från Gävle som kommit hit till sthlm. Just nu är han hos mig, men snart har han schysst lya.

Annars lugn torsdag senare blir det film, men men imorgon har vi fredag - perfekt! Ska ta ut Cesar och visa sthlm om kvällen.

"A friend is someone who gives you total freedom to be yourself." -Jim Morrison

Likes

Comments


Jaha, då var det dags att börja röra sig. C* har flyttat hit, och självklart det han saknade/var sugen på var att börja gymma igen. Självklart höll man på med det ett tag sen, men la av – vet inte varför. Så nu peppade C* mig att börja röra sig igen, och jag sa att bara att han pressar på mig, då är jag med. Och självklart sa han ja! Och då tänkte jag bara att nu kommer jag vara körd.

Men, men det kommer vara skönt att äntligen få börja röra sig igen, inte för att jag kommer tänka på beach 2015, mer på att bara bygga upp mig lite, få tillbaka orken med allt, bränna lite av det som har samlats. Enda är att det som folk säger mig är att jag inte får använda löpband pga. jag har inge fett att bränna (mohaha).

"Looking after my health today gives me a better hope for tomorrow" -Anne Wilson Schaef

Likes

Comments

Denna vecka var det lite shopping, sköönt & trevligt! "Problemet med mig är att jag är klädberoende, nu när man söker jobb så handlar man inte så mycket (tur!), men är ändå lite avis på det man ser (som man gärna skulle vela äga). Men hur det var denna vecka var att jag tänkte på att jag vill köpa lite i alla fall, kanske inte de dyraste, men det var skönt att fylla garderoben.

Det slutade med:

– 2 x Skjortor
– Jacka
– Tröja
– Kavaj
– Manschettknappar
– 2 x Armband

Samt så beställde jag en tee, men den hann inte komma idag, men kommer troligtvis på måndag (:

* Kanske inte bästa bilderna, men allt är på grund av ljus i hallen.

Likes

Comments

"Äntligen" (NOT!) måndag, såklart man säger alltid "Varför är måndag så långt från fredag, och fredag så nära måndag?" – men varför "äntligen" måndag är på grund av att igår var man så trött, ont i huvudet och så efter trevliga lördag.

Man kom hem vid 5 tiden, sen så blev man väckt vid 12 tiden. Så man fick inte sova så mycket, man var riktigt hängig, jag vela sova, men jag kunde inte, "Tell me why–Supermode. Tiden gick riktigt sakta, 3 timmar kändes som 1 timme, det gick så sakta. Man vela bara att dagen skulle flyga förbi snabbt.

Men igen, tur att söndag är förbi, och nu är det bara att värma upp inför nästa utgång, hehe.

Dear Monday,
I want to break up.
I'm seeing Tuesday and
dreaming about Friday.

Sincerely,
It's not me, it's you.

Likes

Comments

Lördag tog man ut sin vän, och hur det börja var med "förfest" på söder innan vi åkte in till stan till klubben.

Så vi börja med Underbara Bar, tog någon öl och så sen efter det tog vi oss till Kellys - samma sak där som på Underbara. Efter vi hade liten förfest på söder så rörde vi oss mot stan - vi visste inte vart vi skulle så vi gick till första "bästa"/närmsta, och det var Ambassadeur, vi tänkte på att vi börjar där sen gå vidare, men vi hade riktigt trevligt, så vi var stannade och var kvar där. Vi börja första med drink, men det drack man upp snabbt och kände det som en saft, så vi gick och beställa igen MEN då tog vi 4 stycken, alltså 2 / var. De gick riktigt snabbt de med, och var det drink eller mer saft? Jo, saft igen, så vi tänkte på att vi testar på med snaps - vi tog snaps, men där gick det 400+ för 4 snaps (2/var) - knappt halva snaps glaset - riktigt snåla.

Men vi tog dem, sen gick vi och dansa, men vi tänkte 3 drinkar var + 2 snaps var, och vad var det? Joo, 5 saft glas var. Så vi gick till baren igen och beställde..

Så vad man kan säga är Ambassadeur är riktigt (riktigt!) snåla när det kommer till alkohol, sen hur det var på dansgolvet och så var inte så speciellt, fanns några tjejer, men de var riktiga "wannabe's" som vela att man skulle slicka deras rövar för att få dansa, sen när det gäller killar så fanns det bara kaxiga personer.

Men men, efter Amba så tänkte vi gå till någon annan klubb, men istället så åkte vi hem. Sen det trevliga på bussen hem var att jag träffa på 2 trevliga tjejer + en konstig våldtäkts snubbe. Tjejerna var riktigt trevliga, de var ute samt att de var också på Amba (men jag kommer inte ihåg/såg dom ej). Men vi snackade på, på bussen och det var riktigt trevligt - sen konstiga snubben var en kaxig wannabe 26-åring som först var kaxig och skröt om att han var på Solidaritet för att ligga, men fick ingen och hur det slutade nu var att han skulle sova hos sin killkompis (som hade tjej) haha, tjejerna kunde inte sluta skratta åt honom när han hoppade av.

Jaja, men vi har planer på att gå ut igen, antingen på onsdag, eller nästa helg. Sen efter det så har vi planerat med massa andra att vi ska ut (7+), och då är det löningshelg så då kommer vi ta dansgolven till max - kommer vara vårt! Mohaha.

"I don't get drunk, I get awesome." - Unknown

Likes

Comments