​Jag ångrar verkligen bittert att jag aldrig tog chansen och fixa mina betyg osv på riktigt!  Hade så gärna fortsatt läsa,  lärt mig mer och kunnat valt det jobbet jag vill ha. Då orkade jag ju inte bry mig ett dugg och allt blev bara fel, det är en lång historia,  men idag skulle jag gå långt för att bara få börja om. Har dessvärre en lång väg att gå innan ja kan börja någon slags utbildning. 

Tycker ändå jag lyckats lära mig mycket utan att få någon större hjälp från något håll och jag är nöjd på sätt och vis men ändå så räcker det inte.. Det längsta jag kommit på egen hand är att jag gjort och sålt smörgåstårtor och det är verkligen skitkul! :) 

Jag skulle vilja ha en egen restaurang och egen catering :) det vore kul!   

En vacker dag....

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Denna dagen börjar bra tycker jag. Först vaknar jag och är pigg som jag absolut inte hade förväntat mig, sen hinner jag med att både äta och att sminka mig, känner att jag är på rätt bra humör och har haft roligt på jobbet,  den lilla stund ja vart där :)! 

Har inte kommit så mycket längre men det är skapligt bra väder så ska ta den där promenaden strax!  Blev påmind idag om att jag glömt å kolla efter murklor så det måste jag göra,  börjar bli lagomt nu :)det är åtminstone ngt mer som lockar ut mig då så ja får röra på mig!! Det är minsann inte lätt å bryta alla hemska vanor!  

Heja mig :P!  

Likes

Comments

Nu börjar det närma sig sängen, trodde att jag skulle bli piggare lagom tills ja skulle sova men så ser de inte ut ^^  

Funderar på vad jag ska förgylla min dag med imorrn...är nog dax att träna lite nu,  det har gått fööör lång tid!  Meningen var att jag skulle slippa skämmas denna sommarn men de ser helt enkelt ut som att jag inte slipper detta i år heller :P  

Ursch då, ja får verkligen ta tag i träningen nu, får bli en långpromenad direkt efter jobbet imorgon! :) till och börja med! 

Likes

Comments

kände att det var dax att skaffa en blogg igen nu, har ju haft massor men de har aldrig blivit riktigt som jag tänkt med Skrivandet, Hoppas detta går bättre :) tänkte fixa första riktiga inlägget ikväll!

Likes

Comments