Eftersom jag blir uttråkad när jag gör något längre än 6 månader så är det klart att jag ska ändra på allt nu när det gått 10(!) på fredag smäller det och jag är peppad. (Som jag alltid är när det är något nytt)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är det ca 7(?) månader sedan jag uppdaterade här och mycket saker har hänt i livet. Både bra och såklart dåliga. Jag måste lära mig att livet inte alltid går på räls och när allt går bra så kommer det alltid alltid något dåligt. Behöver inte vara något stort men det händer alltid något som man minst anar.
Men för att summera min tid hittills i Stockholm så är jag så jäkla glad att jag flyttade hit. Jag ångrar mig inte en sekund.

"Livet för mig i en dans, och jag följer bara med"

Likes

Comments

Denna bloggen var för mitt äventyr jag skulle åkt på. När ett äventyr inte blir av så fixar jag ett annat äventyr, närmare bestämt att flytta till Stockholm och leva loppan några månader! Jobb och boende fixat och på måndag åker jag upp!

Likes

Comments

Några dagar sen uppdatering, bilder på vad som hänt i mitt liv dom här dagarna ⬇️⬇️

Likes

Comments

Njuter!!

Likes

Comments

Blir inget äventyr för mig. Tack och lov för de, har aldrig varit med om nått liknande där dom har kroppsvisiteringar typ varje kväll när man slutar.. Nej tack!
Blir fortsatt jobb på B ist. Nått rätt har jag kanske gjort där iaf ;)

Likes

Comments