No, I'm not.

Däremot så har jag imorterat alla inlägg från min nya blogg hit. Känner bara att det var nåt jag ville göra! Haha


Likes

Comments

Hej! Är ännu en gång påväg till Stockholm för att provrida hästar! Denna gång ett 19årigt haflingersto! Så vi får väl se hur det känns och vad som händer. Ev. så ska vi även åka till någon mer häst men jag vet inte. Om vi hinner tror jag att vi skulle svänga förbi Börjes i Bro också! Har hitta ett par ridstövlar som jag vill prova ;) 

För att vi skulle hinna ens åka iväg idag så fick jag sluta skolan vid 12! Såå skönt, dock så har jag lite skolarbete med mig hem som jag ska försöka göra. Har börjat med SO och har gjort matteläxan tll nästa fredag. 


  


"Kod för att importera min blogg till Nouw: 2880252272"

Likes

Comments

Jag har under dagen utvecklat ett ständigt nackont! Jag har fått någon form av nackspärr och jag har ingen aning om vad jag gjort! Jag kan vrida huvudet åt vänster utan problem men åt vänster gör ibland jätteont och ibland lite mindre ont. Detta är på höger sida.

Har även fått tandvärk som både kommer och går och dessutom vandrar! Alltså ibland har jag ont längre bak i käken oftast längre fram i käken och ibland lite i överkäken?! Men allt är på vänster sida. Så om tandvärken fortsätter så får jag väl lov att gå till tandläkaren även om jag hoppades att detta år skulle bli ett tandläkarfritt år. 

Jag har aldrig haft hål i tänderna och förutom att jag slagit av tänder 5 gåmger så har jag allti haft fina och bra tänder så när jag kommer på rutinkontroll brukar dom säga att vi ses igen om två år! Fast under 2014 var jag hos tanläkaren 4 eller 5 gånger tror jag! (Eftersom jag slog sönder framtänderna + att det var dags för en rutinkontroll! 

Denna dag har bestått av bla 3h håltimme och ont ;) Puss


Likes

Comments

Heej! Känns som att jag skriver väldigt mycket samma saker på bloggen! Oftast att jag vart i skolan och sen i stallet. Men alltså nunär skolan har börjat så gör jag inte så mycket mer! Konfirmation ibland men annars har jag inte nå roligare för mig. och på helgerna så hänger jag mest i stallet så det finns inte så mycket att skriva om där heller! 

Nu sitter jag iaf i ett grupprum med några tjejer och "pluggar". Vi har börjat med Franska revolutionen och jag fattar noll. Alltså detta är ju obeskrivligt tråkigt. börjar typ gråta av att tänka på det...


                                                                                                      

Likes

Comments

Om bara några dagar är det hela 50 dagar sedan du lämnade oss, Känns som om jag aldrig kommer vänja mig. Jag älskar dig otroligt mycket och hoppas du har det fantastiskt med mjuka soffor, massor med ost och varmt och skönt väder, för det är du värd. Lilla älskling <>


Likes

Comments

Idag så ska jag tipsa om en sida som kan hjälpa dig att skriva inlägg till din blogg och du tjänar pengar på det! Sidan heter Tourn.se och det ända man behöver göra för att registrera sig är att fylla i lite uppgifter om dig och din blogg! Superenkelt och även väldigt värt det när pengarna börjar rulla in! Tycker denna sida är super! :D

Kort sagt så är Tourn.se en sida som erbjuder dig olika mycket pengar för att skriva inlägg om olika produkter eller hemsidor! 

Tourn.se 

Likes

Comments

Hej! Idag vaknade jag jätte sent! Eller halv tolv och jag brukar typ vakna 9-10 på helgerna. Så Jag och Nelly fick lite små bråttom efter brunch så vi hann göra oss i ordningtill konfirmationen som började 13:00! 
Under tiden vi var på konfirmationen så snöade det jätte mycket så nu är det vitt igen! Jippiee! Ska nog till stallet imorgon så vi får se om det blir en slädtur! När jag kom hem gjorde jag och mamma pizza tillsammans som vi nyss ätit! 

  Förlåt för klocka och sånt som syns i den ena bilden men det är en screenshot.

Follow my blog with Bloglovin" target="_blank">

Likes

Comments

Även fast det bara har varit skola i två dagar så känns det rätt skönt med helg! Imorgon så är det konfirmation och på söndag ska jag nog till kyrkan på mässa. 

Är så avis på min pappa och bror som idag har åkt till London! Fast mamma har lovat att vi ska åka dit, jag hon och pappa nån gång i år så jag lääängtar!Likes

Comments

                                 
                               2012                                                                               2015

  
                  

Likes

Comments