Tja, basically så skulle jag väl kalla honom min bästa vän.

Han är så fin, så underbar, så snäll, så lik mig; helt fantastisk helt enkelt.

Vi vill båda träffa varandra.

Dock bor han dels någon timme ifrån mig och sen så är han också fyra år yngre än jag, och hans föräldrar är typ både emot att träffa folk man känner genom internet, och han har också sagt att hans föräldrar troligtvis ine skulle vara jättehipp på att jag är fyra år äldre.

Ugh. Jag blir ledsen av det här. )):

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Ska till läkaren i morgon, vilket jag tycker är bra då jag på senaste tiden har känt mig allmänt trött hela tiden, knappt orkat göra något alls egentligen och varit undermedvetet stressad hela tiden. Jag har inte heller haft motivationen till att göra något alls eller vetat hur jag mår, och det hatar jag ju.

Så, gå till läkaren ska bli skönt. Liksom jag kanske får veta vad det är, och förhoppningsvis kan jag få något som hjälper. Jag hoppas verkligen inte att de säger att jag behöver prata med någon om hur jag mår, för jag pratar typ inte ens med min familj och vänner om det.

Hoppashoppashoppas.

Tack och hej.

Likes

Comments

​Jag vill typ inte vara i skolan längre.

Inte för att jag inte gillar skolan, inte för att jag inte gillar min klass eller mina kompisar; jag orkar bara inte.

Jag orkar liksom inte göra något alls, utan vill bara ligga i sängen hela dagen och inte göra något alls. Jag vill bara sova, fast inte sova liksom. Bara gå upp ur sängen för att gå på toa och äta basically, kanske inte ens för att äta, utan bara för att gå på toa.

Men jag vill inte vara svag heller, så jag går ju till skolan ändå, dels för att jag vill orka, och dels för att mamma tvingar mig. Med all rätt.

Usch, vad jag hatar att inte orka.

Likes

Comments

​Jag är känslig af, vet ni.

Det verkar oftast inte så bland folk, men jag är det.

Vissa saker tar jag illa upp över, men ibland kan en sån sak göra mig ledsen eller irriterad. Och vissa saker är roliga i början men sen blir det bara irriterande.

Men jag spelar ju bara med då. För varför ska folk behöva tycka att jag börjar bli tråkig? Att jag faktiskt bryr mig om grejer ibland?

Likes

Comments

​Hej.

Skriver en liten introduktion, since that's what feels smart when making a blog.

I alla fall:

Jag är Alvin. Mitt riktiga namn är Maja (stavar det Maya på internet och grejer, så ska du kalla mig det, skriv med y. Tack), men jag är inte bekväm med det, så har valt att ta ett annat namn. Alvin känns för tillfället mest rätt.

Jag är panromantisk - notera panROMANTISK, då jag tror jag kan vara asexuell också, men vet inte säkert - och bigender, vilket innebär att jag är både tjej och kille. Använd vilka pronomen du känner dig bekväm med, jag bryr mig nämligen inte.


Den största tanken med den här bloggen är att jag ska skriva lite om hur jag mår och vad som händer i mitt liv. Jag har alltså inte tänkt blogga dagligen, utan det blir någon gång ibland när jag vill berätta om något.

Jag hoppas ni kommer tycka om den.

Tack och hej för nu.

Likes

Comments