Hej på er. Jag har inte laddat upp något på bloggen eftersom att jag trötna och hade inte tid. Men nu är jag tillbaka och tänkte att detta skulle bli en mode blogg. och lite gymnastik bilder kanske. Men min blogg kommer att fortsätta det lovar jag!

Likes

Comments

​Hej allihop.

Idag har jag bara varit i skolan och inte gjort något annat. Ganska tråkig dag men tänkte blogga endå. 

Imorgon så ska jag rida. Äntligen har längtat jätte länge. Jag rider varje lördag men förra gången så gick jag inte så det är därför jag längtar så mycket. Efter det så ska jag kanske åka med en kompis hem. 

Det var det hoppas ni har haft en bra dag så hörs vi förhoppnings imorgon. ​HEJDÅ

Likes

Comments

Hej idag så har det varit en bra dag. Jag var på ett shopping center och fixade mitt hår. sen har jag varit på skolan. Jag har flyttat till Spanien nu och förlåt för att jag inte har bloggat men det är väldigt mycket nu så har inte hunnit. men ska försöka iallafall. hoppas ni har haft en bra dag så hörs vi hejdå.!!!

Likes

Comments

​Hej​.

Idag så har jag packat varit på promenad ätit och lämnat Flisan. Ja det har varit en lugn dag. Jag började dagen med att gosa med Flisan sen så åkte vi och lämmna henne till några andra. När vi kom hem så packade jag och mamma åkte med brosan till hans pappa. Sen gick vi en promenad tog en glass och gick hem fort för det var väldigt kalt. Men nu så ska jag lagga nudlar och titta på film hejdå KRAM

Likes

Comments

​Hej alla​.

Nu så har jag äntligen fät en dator så nu ska jag sätta igång med bloggen. PÅ senaste tiden har jag inte lagt ut något för jag orkade inte. Men nu så måste väll jag sätta igång. Jag har precis förstått hur man får bilderna till datorn från min kamera. Blev överlycklig när jag kom på det. 

Men idag så har jag haft sovmorgon och så åt jag nudlar till frukost. Sen åkte jag och pappa till Elgiganten för att vi skulle köpa datorn. När vi kom hem så fixade vi allt och så. Men sen så tog jag reda på hur man fick över bilderna. Men snart så ska vi till en Amerikansk resturang och äta hamburgare eller nåt men hoppas ni fär en bra dag så hörs vi hejdå.

Likes

Comments

Hej. Nu är jag i obbola för att träffa min mormor vi ska idag sy mina kläder och sen så vet jag inte men det får väll jag se. Vi kommer väll gå ut med hundarna lite senare. Men jag lägger upp inlägg senare så får ni se vad vi gjort hejdå.

Likes

Comments

Jag vet att jag inte har många följare och att jag inte har några mobbare som följer mig. Men jag vill endå skriva detta. Att det är folk som mobbas kan inte jag förstå det är elakt och man mår inte ett dugg bra. Alla mobbare i hela Sverige tänker inte till. Nu kan det va så att dom inte har det bra hemma. Men endå varför ska man mobbas eller göra någon riktigt ledsen. Dem har inte gjort något. Säga att någons kläder är fulla då har man ingen respekt. Alla har olika stil och gillar olika saker. Vissa kanske leker med Barbie när dem är 12-13 år men varför ska dem mobbas för de. Jag säger inte att ni mobbar. Men om man ser nån som inte mår bra fråga hur det är eller så räcker det med ett HEJ. ❤️ #slutamobba

Likes

Comments

Hej

Idag så har vi varit på landet hela dan vi var och handlade lite mat badade. Sen kom min bror och då så åt vi mat och sen gick vi och badade igen få kom min syra vi paddlade om det heter så och så åkte vi vatten skoter vi bada à massa grejer. Men det har varit en bra dag med mycket bad. Men hoppas ni har haft en bra dag så ses vi.

HEJDÅ

Likes

Comments

Hej förlåt för att jag inte har lagt ut någonting men fårat wi-fi tog slut så jag kunde inte lägga ut.

Men nu är jag hemma i Sverige idag vet jag inte vad jag ska göra men någonting iallafall. Jag och mamma ska några dagar hänga i stan. Men nu ska vi passa på att titta på youtube för att vi har wi-fi.
Men en väldigt rolig grej var att det fans wi-fi på planet så jag tittade på youtube och så.

Likes

Comments