Hej hej bloggisen nu har jag varit ute och skådat kändisar igen! Denna fredagseftermiddag på city gross bjöd på både godis och spotting av en sällsynt Rickard Sjöberg. Han hade bytt ut den välsittande kostymen mot något som skriker "hej jag är kille o går i 9b" enligt mamma var kepsen för förklädnad. Fick även höra av min syster att mannen i fråga ska vara en av svenska kyrkans mest religiösa medlemar, hmmmm Rickard har du några synder att rättfärdiga?

Annars då. Jo ikväll ska jag tillbaka till ung 08 om allt följer planeringen. Vi ska främst se hov1 men sen är det oxå Erik Lundin (som jag trodde var Erik Gadd), Cherrie och Linda pira. Tror att det säger sig självt att jag inte lyssnar på dessa individer i vanliga fall jag menar en person som förföljer Rickard Sjöberg i mataffären brukar väl inte ha den musiksmaken. Jaja om det är något jag är bra på så är det personlighetsklyvningar

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjenispenis bloggis!!!! Eftersom jag vägrar vara basic medelmåttigt snygg imorgon så ska jag dra igång min skönhetsritual och bli bruuuun. Hade ju tänkt sola hela sommaren för att bli brun naturligt men det sket sig. D e fan det sämsta med sommaren, att man har massa oskrivna mål som man måste göra bara för att. Nu har ju jag aldrig i mitt liv uppfyllt dessa mål för jag lever inte livet där man cyklar runt i skogen och är en inspirerande människa som håller på med morgonyoga. Carpe diem kom jag nu på att dom heter, asså typ alla gympalärare dom e klassiska ut i fina vädret människor

Nu ska jag busa hadeeeeee

7kt bra outfit, långkalsonger passar med allt

Likes

Comments

Hur otippat att man skulle få mensvärk och en finne med en diameter på en mil dagen innan skolan börjar? Jag ser inte det här som ett sammanträffande och är inte ett dugg förvånad över hur min kropp reagerar på att gå tillbaka till js, att spendera dagarna i gul tegelklump vars inre kryllar av människor jag stör mig på tär på en så mycket att det känns redan innan man är där.  JAG VILL INTE TILLBAKA TILL SKABBIGA JS

Tur som fan att det är sista året.

Likes

Comments

Tro det eller ej men jag har erfarenhet inom båda, ena lite mer av den andra dock. Detta började med att jag hade en mindre outfit-kris och fick en knäpp i huvudet och bytte om från mina nya blåa chinos till min syster gamla beiga brallor som skär in överallt utan att ens se snygga ut på. Jag kan inte prestera under stress. Och eftersom det tog en jävla tid för mig att göra detta beslut så hade jag inte tid att fixa mitt hår och om jag inte fixar mitt hår ser jag ut som en 8-åring, kul. Anyhow så var alltså jag, Elsa, Tyra, Agnes och Filip på rockbjörnen. När Tyra frågade om vi ville gå på rockbjörnen så trodde jag att det va värsta galan med artister som typ Tommy Nils. Kände mig inte alls sugen på att se Tommy Nilsson igen men följde med ändå (??). Tur för mig att jag är efter och hade helt fel förväntningar, jag fick ju se the fooo!!!!!!!! Det första Elsa säger när vi kommer till kungsan var "SVT!!!!!!!" och medievan som jag är gör jag en snabb uträkning att gubben som såg ut att vara något för gammal för ung 08 alldeles strax skulle sända live i rapports 19.30-sändning. Så jag sms:ar mamsen att kolla på ettan och vi inleder vår kupp.

Sen så va de typ Rockbjörnen dvs unga artister on the rise spelar några låtar var och svenska youtuers delaar ut priser. Kungsträdgården svämmade i princip över av svenska youtubers och trots det att sascha richardsson stod en meter ifrån mig så väljer jag att endast prata med hejainternet? Har aldrig sett människan förut men han stack ut överkroppen genom staketet vid victoria där efterfesten hölls och för andra gången idag tog jag min chans och marscherar fram, greppar tag i hans arm och säger ett kort hej innan jag går min väg.

Summering av kväll: Kulfaktor 7/10 Outfit -11/10

Likes

Comments

hejhejehj. Nu e bloggisen back in business igen och eftersom min kära syster har övertygat mig om att ingen använder blogg.se längre så fortsätter jag på detta fiasko till blogg. inläggen här är ju extrremt tacky och kan inte lova att framtiden ser ljus ut men är trots allt ett halvår visare sen mitt senaste inlägg så stanna hos mig tack<333


som man har saknat att ta wecam-bilder tho, brings me back to the blogg.se days. En gång trashy alltid trashy, peace.

Likes

Comments

Hola senor! Nu är det no och sen är det matteprov. Matteprov?!?! Nu kanske ni tror att jag har pluggat och mycket riktigt en hel minut satt jag igårkväll och klurade. Känner mig faktiskt mer än redo om jag får be. Det gör dock inte Agnes för hon pluggar på (hmm vart har vi sett det förut?)

Likes

Comments

Nu ska jag skriva ut mina djupaste tankar i bloggen. Jag har blivit förråd av mina egna vänner. Från och med nu heter dom alla Judas. Min närmaste fisförnämaste bloggkollega är inte den hon utger sig för att vara?!?! Jag har blivit lurad ärade församling, och jag gick på det. Det här kommer inte gå ostraffat dock, nej nej nej jag ska skjuta stenhårda innebandystraffar på dom. Det passar bra för imorgon har jag en timme inbokad i långbrohallen med min pt gympa-johan. ska sula iväg nåra riktigt hårda bollar i fejsen på judas, judas och judas. Förhoppningsvis så kommer judas och judas inte kunna spela i sin cup och då kan jag tejpa fast dom på väggen i kulverten tillsammans med judas. Moralen med denna historia är: akta dig.


Likes

Comments

Nu kommer ni få ta del av något exklusivt, ni ska vara riktigt tacksamma att ni får ta del av detta för nu så ska jag dela med mig av mina modetips. Tänk att nu när ni får tips av mig så kanske er stil höjs till måttligt snygg?!?!
Vi börjar med det viktigaste som finns i klädväg, byxor. Jag har gjort en hel del research för att ge er så Sanna fakta som möjligt.

Jeans: det är väl ingen nyhet att högmidjat döljer ALLT (se bild). Allra bäst blir det om du har på dig trosor med riktigt tajt resår i stjärten för att få dom där snygga strecken på rumpan ( då ser man snabb ut)

Mjukisbyxor: cutouts är ju väldigt inne men när man bor här uppe i norra delen av jordklotet så kan det vara svårt att bära upp det och samtidigt hålla värmen. Därför har man kombinerat det med det varmaste som finns efter fleece, mjukisbyxor. Nu kan ni alltså både vara trendiga och varma! Detta är alltså något som är ett måste till skidresan, slopa thermobrallan och kör lite trend, (Extra plus för inbyggda shorts)

Shorts: Vi har alla samma problem med shorts, vi visar lite för mycket av det goda. Men det går inte att köpa längre shorts för då är det inte längre shorts, det blir byxor. Men hör och häpna här har ni ett par shorts i kortkort modell men som ändå täcker det där absurda mellan knä och mus. Och fransar blir ju inne varje sommar så det är ingen risk att dessa hamnar i sopkorgen. Ett säkert plagg att investera i alltså. Sköna är dom oxå fransarna studsar upp och smeker lite mot låren när man rör på pinnarna, känns ungefär som en liten spindel :)

Likes

Comments

tjena tacofreda! Nu kommer det ett inlägg och det ska ni tacka min goda vän filip för (ja han stavar med litet f) Dagen har gått med att jag var på fotboll?!? WTF?!?! Jag Mojken och elst gled omkring inne på tele2. Fader min var där oxå. Han spelade. I malmö ff. hahahahah nä han tände bengaler hela matchen. Jag och min farsa är lika på det sättet, visste ni att jag en gång sköt fyvverkerier på en hockeymatch? den va så tråkig så jag tänkte liva upp den genom att skjuta lite mot isen men en jävla spelare var i vägen och blev "skadad" och jag blev utvisad från hela landet. Största jävla filmaren asså, faggot. Men nu är jag tillbaka och starkare än någonsin (just idaa ee ja stark...). Tjejerna fick hålla i mina armar hela matchen för att jag inte skulle kasta min egen kropp i huvudet på malmös klackledare (om du inte har något bra att kasta så tipsar jag starkt om kroppen, mycket effektivt) Efter det hamnade jag hemma hos farmor där det serverades... köttfärslimpa. usch. Det var även pizza till förrätt? Förresten har jag en farfar oxå, brukar glömma bort att nämna honom då farmor är en färgstark kvinna (hon har t.o.m gjort intryck på thomas) men farfar var oxå på matchen, han spelade.

rekomenderas inte alls den här limpan

Rekomenderar denna limpa

Likes

Comments