En ledig onsdag

DET BLEV EN LEDIG ONSDAG IDAG OCH JAG KLAGAR INTE.

Gjorde inte allt för mycket under förmiddagen idag, gick runt och småplockade lite i lägenheten och såg sen några avsnitt. Ett besök hos veterinären gjordes också då en av mina katter skulle få sin årliga vaccination. Även jag var och vaccinerade mig idag mot corona. Tyvärr är jag i riskgrupp pga astma och blodproppen jag hade i ena lungan nu i februari, men det är vad det är. Har inte känt av någon biverkning än mer än att armen är lite öm, det ser ju lovande ut än så länge!

Ska alldeles strax gå och lägga mig då tidigt jobb står på schemat imorgon. Och så är det valborg på fredag, dagarna går ju så fort?! Troligen spenderas valborg hemma hos familjen eftersom de nya restriktionerna säger att man endast ska umgås med dom man bor med, och bor man själv bör man endast träffa några få. Lite tråkigt att inte kunna träffa alla vänner, men vi får bara hålla i och hålla ut lite till. It is what it is som sagt.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Kickade igång denna veckan med en tidig morgon

Det är en tjej med trötta ögonlock som skriver kvällens inlägg. Kickade igång denna veckan med en tidig morgon minst sagt, klockan ringde vid 04:15 i morse och då var man ju lagom trött. Slängde på mig lite kläder, snörade på mig skorna och traskade bort till jobbet. Det är inte varje dag man börjar vid 04:50 (haha tur det), men idag blev det så. Klart man ställer upp ibland!

Tog mig ut på en mysigare promenad efter jobbet, solen sken så då gäller det att passa på! Älskar mina promenader. En bra podd i lurarna och jag kan traska på ett bra tag utan några som helst problem. Mysmysmys.

Slängde ihop en tryffelpasta när jag kom hem, hade allt till de hemma och jag orkade helt ärligt inte gå till affären för att inhandla saker till någon annan maträtt. Simple as that. Tycker för övrigt att det är så tråkigt att laga mat men äta bör man annars dör man.

Energin har gått på reserv en ganska så bra tid nu känner jag... lite segt när det blir så. Har märkt av den senaste tiden att jag sover ganska dåligt, vaknar upp flera gånger under natten och har även svårt att komma till ro.. mycket tankar som väcks på kvällarna tyvärr och det resulterar ju i mindre energi om dagarna.

Känner mig lite som en zombie i skrivande stund, så trött är jag. Ska försöka sova alldeles strax men om jag lyckas återstår att se. Godnatt.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Startade veckan med en ledig måndag och avslutar den med en ledig fredag!

Startade veckan med en ledig måndag och avslutar den med en ledig fredag, ,mm väldigt trevligt ändå. Det blir en jobbhelg denna helgen, saknat rutinerna på gamla jobbet så det är skönt att få komma in i det igen.

Jobbade på Lindö's förskola i tisdags, alltid lika kul att vara där. Sist jag var där var ju i mellandagarna men många av barnen kände igen mig vilket gör en superglad. Underbaringar hela högen.

Hade tid hos gynekologen i onsdags så blev hemma resten av den dagen som gick åt till att tvätta strumpor och underkläder. Igår blev det jobb på gamla jobbet (hotellet), klockan stod på 05:30, länge sen jag gick upp så tidigt.. kan ju säga att kroppen var gaaaanska så trött efter arbetspasset. Mötte upp I för en promenad efter jobbet och avslutade kvällen igår med en promenad med mamma och hundarna, 1,6 mil stod stegräknaren på igår, lagom trötta ben men ack så skönt och trevligt det var med promenaderna.

Har spenderat min lediga fredag hemma hos familjen. Hoppade snabbt i en enkel och bekväm outfit och åkte hem med mamma när hon slutade slutade jobbet. Snabbt hem för att hämta upp syster för att åka bort till bilaffären, där hon idag köpte sin första egna bil!

Kvällen har bjudit på lite gottis framför Bäst i Test och Masked Singer, mys mys mys. Kom precis hem och landade i soffan, ska se något avsnitt av Bones innan det är dags för sängen. Hoppas du haft en härlig fredag.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer