Avslutade julledigheten med en krispig promenad och sällskapsspel!

Så var det måndag igen och julen är nu till ända. Tillbaka på jobbet idag, imorgon och onsdag innan lite ledigt för nyårsfirande på torsdag.

Avslutade årets julledighet på ett väldigt trevligt sätt måste jag ändå säga. Tog en längre promenad på landet med mamma och hundarna i lördags. Det blev minst sagt en krispig och blåsig promenad men ack så mysig.

Lördagkvällen bjöd på julgodis och sällskapsspel hemma hos familjen, flera timmars spelande blev det. Ticket To Ride Europe var det utvalda spelet, lite småkrångligt då det var första gången vi alla spelade det men ändå riktigt roligt. Kan rekommendera det.

Hoppas din julledighet har varit bra och att du haft en fantastisk jul trots omständigheterna detta året, kram!

Gillar

Kommentarer

Årets julafton blev lugn och idyllisk och juldagen blev en mysfredag

ÅRETS JULAFTON BLEV EN LUGN OCH IDYLLISK EN. Som varje år var vi hos mormor och morfar, vi är dock ingen stor släkt.. totalt sju stycken vilket egentligen är en vanlig jul för vår del. Dock med lite extra avstånd mellan varandra denna jul.

Klockan 16 var vi på plats hos mormor och morfar där det bjöds på glöggmys med tilltugg innan det var dags för julmaten. Julaftonskvällen bjöd på paketöppning, massa julgodis och sällskapsspel som gav otroligt många skratt. En underbar julafton helt enkelt, less is more som man brukar säga... och det uppskattar jag så himla mycket idag.

Juldagen idag och vi i familjen åkte ut till farmor för att ta henne på en liten promenad, hundarna fick även dom följa med idag. Munskydd och visir på när vi ska besöka våra äldre men otroligt tacksam för att vi faktiskt får besöka henne.

Önskade henne en god jul och förde några samtal, jobbigt att prata med henne ibland då hon ej gillar att ha sin hörapparat i så man får skrika. Vi fick iallafall en stund av årets jul med henne vilket är guldvärt.

Spenderat eftermiddagen med A. Vi slängde ihop en liten lyxigare middag idag... nämligen oxfilépasta. Nej men oj så gott! Recept på den finns i ett tidigare inlägg från november. Vi sjönk nyss ner i soffan... i handen har jag ett glas Prosecco och ska nu mysa ner med A och kolla på Christmas Chronicles.

Trevlig mysfredag på er, jag hoppas verkligen att ni haft en bra jul trots att den blev lite annorlunda i år för de flesta.

Gillar

Kommentarer

En mysig adventsfrukost

Fjärde och sista ljuset tändes idag när fjärde advent hälsade oss välkomna i morse. En trevligare frukost väntade när jag vaknade vid nio. Mamma hade dukat upp värsta adventsfrukosten med både gröt, frallor och fikabröd. Syster jobbade så det blev vi andra tre. Väldigt mysigt och uppskattat att jag fick uppleva en sånhär mysfrukost igen, det gjorde mig gott.

Första gången på något år nu som vi hade adventsfrukost ihop. Både de att jag ej bor hemma längre har ju haft en inverkan på det men också det att tre av fyra i familjen har jobbat helg (oftast) och då har det helt enkelt ej blivit av.

Har inte gjort något alls under dagen egentligen, kollat lite serie och tog en promenad förut i mörkret. Imorgon ska jag äntligen träffa min person, min älskade bästa vän. Har inte träffat henne på ett tag nu pga alla restriktioner, så imorgon sa vi att vi skulle ses en stund ute för att hinna ses innan jul och nyår.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer