Och DÄR var kontraktet signat och klart!

Igår var det en relativt stor dag för mig. Det blev nämligen så att jag faktiskt skrev på lägenhetskontraktet igår eftermiddag, så nu är det signat och klart, och i december så flyttar jag äntligen in till stan. Ingen är gladare än jag. Som jag längtat efter detta jäkla ögonblick, väntat flera månader på att ha någon tur och äntligen hände det.

Ska träffa U imorgon kväll och ta några glas ute för att fira lite. Hon hade ju också turen att dagen efter mig bli uppringd av samma lägenhetsfirma och blev också med lägenhet. Vad är ens oddsen på det? Haha lite sjukt ändå, två bästa vänner som samtidigt (en dag efter) får lägenhetserbjudande och som kommer flyttar in samma dag. Otroligt kul så det ska vi fira imorgon. Har nu något att se fram emot lite extra!

Mötte upp I inne i stan vid 11 idag. En långpromenad runt typ hela stan blev det. Ner mot Kalmarsundsparken och vidare mot Långviken, sedan vidare mot Södercentrum och sen tillbaka in till centrala Kalmar dvs in till stan igen. Hann med mycket snack vilket var välbehövligt. Vi ska absolut försöka få till ytterligare en träff snart igen, förhoppningsvis en träff som är lite längre än den idag. Hade en mycket trevlig förmiddag idag helt enkelt.

Helgen kommer faktiskt bestå av jobb på hotellet och middag hos mormor och morfar med familjen på lördag. Mer än så är inte planerat, får se vad helgen har att komma med mer än det.

Hur ser din helg ut?

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Mysiga höstpromenader och glada nyheter!

Godkväll, hoppas du har haft en bra onsdag.

Min dag har bestått av ett besök hos UMO och sedan en lunch med A efteråt, och kvällen har spenderats i stallet. Sitter just nu uppkrupen i soffan med en kopp kaffe i handen och kollar på Disney+. Nej men skojar inte, absolut min bästa investering detta året haha ;). Man blir aldrig för gammal för Disney, nej nej.

Hann med ännu en mysig höstpromenad innan jag åkte hem från A förut. Älskar verkligen att ta promenader nu när det börjat blåsa på lite. Det är något speciellt med höstluften som är så frisk och härlig... lite kylig men inte för kall, utan man typ går och njuter?

FICK ÄVEN EN LITE EXTRA ROLIG NYHET IDAG. DET ÄR NÄMLIGEN SÅ ATT JAG SKA PÅ VISNING IMORGON KVÄLL FÖR EN ANNAN LÄGENHET. Den ligger på Kvarnholmen vid Kattrumpan och jag bara håller tummarna för att den är allt jag vill ha! Äntligen lite framgång i letandet!

Jobb imorgon på Lindöskolan och sen tvättid på eftermiddagen.En tur hem till familjen och bada lite jacuzzi med mamma på kvällskvisten efter lägenhetsvisningen. Helgen är rätt oplanerad faktiskt, förmodligen träffa A på lördag och sen jobb några timmar på söndag men utöver det är inget planerat.

Hoppas du får en toppendag imorgon, sen är det bara fredag kvar och sen helg.. njut av dina lediga dagar och gör något kul för det förtjänar du. Kram.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Helgen bestod av festligheter och mys

Redan halvvägs in i denna vecka... jobbade några timmar i måndags på Lindöskolans fritidshem, var sjukt nervös då jag aldrig varit där innan men det gick hur bra som helst.

Spenderade helgen med festligheter och mys. Firade U som fyllde 21 i lördags. Kvällen förgylldes med trevliga människor och många drick-lekar. Stannade till 23-tiden och sen knallade jag bort till A där jag spenderade natten. Åkte tillbaka till A på söndagkvällen också någon timme för lite film-mys.

Håller på att tvätta lite i skrivande stund, har även satt igång diskmaskinen. Kollar på RuPaul's Drag Race mellan maskinerna... Ska söka några jobb senare ikväll och även slå en signal till A. Hoppa in i en varm dusch alldeles strax och bara vara. På morgondagens schema står jobb på Förskolan Vimpeltorpet med, från klockan 08-16:30. Efter jobbet blir det möta upp U i stan för lite käk.

På fredag ska vi i familjen hem till mormor och morfar för att fira morfar som idag fyller 76 år. Helgen är än så länge oplanerad.

Gillar

Kommentarer