En riktig guldlördag!

VILKEN KVÄLL VI HADE IGÅR. EN UNDERBAR KVÄLL I PARKEN SOM FÖRGYLLDES MED ETT OTROLIGT HÄRLIGT GÄNG. EN BÄTTRE LÖRDAG HELT I MIN SMAK!

Tanken var först att vi skulle samla vårt gäng på 7 pers (det gänget vi brukar vara på fester), meeen lite spontant blev vi ännu fler. Fick ett meddelande från en bekant vän då han och två andra var i parken också så dom kom bort till oss och anslöt till vårt lilla häng. Kubb, musik, några knäppta bärs/cider, skratt och en massa prat. Wow vilka härliga människor!

Efter en stund blev vi bara fler och fler då folket i gänget bjudit in andra vänner också som kände någon och tog med folk osv så vi blev ett rätt stort gäng, trevliga allihopa.

Hoppas på fler kvällar som denna under sommarens gång! Lite svårt när man är så många bara då alla ska kunna samtidigt.

Gillar

Kommentarer

Den tropiska värmen kom på besök

Wow det har typ varit rekordvärme denna veckan? Väderprognosen har visat uppåt 30 grader både igår, idag och imorgon... nej men härligt!

Åkte hem till mormor och morfar runt lunch för en fika ute i deras trädgård.. mumsigt med mormors hembakta bullar och kakor, och sen en mysig pratstund på det också. Väldigt trevligt må jag säga.

Hamnade under eftermiddagen hemma hos familjen i solen, jädra varmt.. 27 grader.. så det var tur att vi införskaffade en liten pool igårkväll. Rätt så liten pool men den räcker för att svalka sig lite i, är ingen badmänniska direkt så den duger absolut.

Några timmar i solen med P3 Dokumentär i öronen... svettigt, många dopp i poolen blev det.

Morgondagen ska spenderas någon timme i skogen på morgonkvisten under en härlig powerwalk och sen är tanken att jag ska hem till mamma då hon jobbar hemifrån imorgon. Säkerligen några dopp i poolen imorgon också då vi ska sola under eftermiddagen.

HELGEN SKA BJUDA PÅ SOL OCH 24 GRADER SÅ PÅ LÖRDAG VÄNTAS DET KUBB, MUSIK OCH KNÄPPA NÅGRA ÖL MED ETT HÄRLIGT GÅNG I PARKEN. LÄNGTAR!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Midsommar på Norra Öland

Så var midsommarhelgen över... den gick lika fort som alltid.

Hängde på Norra Öland hos A och hans pappa, mysigt att vara så långt ut på landet ibland faktiskt, väldigt fridfullt och allmänt mysigt.

Det bjöds på solsken och värme under midsommarafton, vilket man inte var beredd på då vädret hade utlovat regn och oväder... det regnade och åskade i typ max en timme under eftermiddagen och sen kom solen tillbaka. Sånt soligt väder ber vi för att det blir alla kommande åren på midsommar!

Vi käkade jordgubbstårta med hans pappa och några av hans pappas vänner, mums så gott. Lite senare på kvällen grillade vi gemensamt med vissa av campinggästerna på campingens gemensamma grillplats, grillat är tydligen himla populärt även på midsommar.

En trevlig middag med alla blev det, satt ute på campingen med ett glas rött i handen och bara njöt av den goda maten och det härliga sällskapet.

En liten promenad bort till havet och stranden hann vi med på kvällen... beundrade den vackra solnedgången innan vi gick tillbaka till vår stuga där vi spelade kort, käkade snacks och drack några glas rött. Ett mysigt avslut på midsommarkvällen blev det helt enkelt.

Midsommardagen (gårdagen) sov vi lite längre, närmre bestämt till ca 10 och käkade sen frukost.. efter frukosten packade vi en väska och begav oss ut i naturreservatet.

Vi stötte på en och en annan ko längs vägen, och jag som älskar kossor!! Nej men oj så mysigt det blev ett tag där, knappt så man ville gå hem till stugan..

Kvällen igår spenderade vi i Sandvik där vi käkade och sen tog vi bilen tillbaka till campingen för att ha lite filmmys. Over all en riktigt trevlig midsommarhelg.

Hoppas er midsommar också varit bra!

Gillar

Kommentarer