En ny vecka med planer

Måndag och en ny vecka är igång, en toppenvecka hoppas jag på! Utöver jobb har jag en del saker inbokade denna veckan, lite smått och gott samt saker som måste göras.

Jobb idag t.o.m. onsdag, är sedan ledig torsdag+fredag och då väntas det givetvis en helg med jobb när jag är ledig mitt i veckan. På torsdag ska jag göra lite saker som är ett måste.. tvättid är bokad och städning av lägenheten är något som står på schemat den dagen, ska även försöka hinna med en vända till gymmet på torsdag tänkte jag. På fredag väntas den minsta kattens kastrering, äntligen är det dags... som jag gått och väntat på detta! Utöver det ska jag unna mig ett besök hos min kompis Olivia på JM hårdesign och bli lite fräsch i håret igen. Älskar ju att känna en så otroligt fin tjej som jobbar som frisör, blir både fin och fräsch i håret samtidigt som jag får prata en massa skit med henne, två flugor i en smäll så att säga.

Unnade mig en liten gofika förut på Espresso House i väntan på att Axel skulle sluta jobbet. Avslutar denna dagen och kvällen med en massa gos med mina två älsklingar framför en serie!

Gillar

Kommentarer

Hallå lördag

Nej men trevlig lördag på er allesammans! Hoppas ni har en skön helg.

Startade dagen med att vakna upp i Axels lägenhet ganska tidigt. Låg kvar i sängen ett tag och scrollade på mobilen och Axel sov fortfarande. Han satte sig och spelade och jag kollade lite serie under dagen.

Vi gick till hemköp i stan och köpte ingredienser till matlagning och tog där efter en buss hem till mig. Dammsög lite när vi kom hem då katterna hade gått lite bananas i lägenheten, slängde också lite sopor och sånt. Axel började med maten... hemmagjord pizza stod det på matschemat ikväll, oj så gott! Vi placerade oss sedan i soffan och avnjöt pizzan tillsammans med en film, Fury blev det för Axel tjatade så haha. Mitt val av film när Fury är slut, vad det blir än har jag inte riktigt bestämt, haha lutar åt någon klassisk chick flick som jag älskar. Blir sedan att gå och lägga oss då Axel ska till sin mamma imorgon på morgonen och jag hade själv tänkt åka hem till min kära familj ett tag under dagen.

Gillar

Kommentarer

Torsdag och frågestund

Nej men gud, hallå på er alla fina! Redan torsdag, hejhopp vad veckorna flyger förbi fort.. slutade jobbet idag vid 13.30 då konferensen vi skulle haft bokades av pga sjukdom, så då hade vi ej så mycket att pyssla med. Jag ska snart ta en buss hem till min lägenhet för att tvätta lite och sedan blir det buss tillbaka till stan igen och hem till Axel. I tisdags la jag ut på alla mina sociala medier att man kunde ställa anonyma frågor till mej så skulle jag i slutet av veckan svara på alla dom här på bloggen, har fått in några frågor så tänkte som sagt svara på alla dom här nu!

Längd? - Jag är 165 cm lång, (eller kort då enligt mej)

Kan du inte berätta en hemlighet?- Alltså tror typ inte jag har någon hemlighet, är rätt öppen med det mesta i livet nu. Det är väl isåfall att jag just nu har otroligt dåligt självförtroende pga massa saker.

Har du partner eller är du singel?- Ja jag är ju tillsammans med Axel så jag har partner.

Semester, vart åker du?- Det här borde typ alla veta vid det här laget, så som jag tjatar om denna stan hela tiden haha. Jo men alltså New York alla dagar i veckan! Kommer aldrig tröttna på den staden.

Är det sant att du vill byta jobb?- Haha ohja.. tolka det inte fel nu, det är egentligen inget fel på mitt jobb så men med mitt dåliga mående så känner jag att stressen på jobbet kan bli alldeles för mycket för mej. Skulle gärna vilja jobba i en klädesbutik eller på typ Kicks då jag har intresse för mode och smink.

Favoritserie?- Den är svår den... YOU är svinbra, likaså Stranger Things, Friends, Supernatural. Har dock en serie jag fortfarande kan kolla om efter alla dessa år och det är Pretty Little Liars.

Varför är du typ alltid utomlands?- Haha enkelt svar där, för att jag älskar att resa och upptäcka.

Din största dröm just nu?- Studera till inredare samt flytta in i min drömlägenhet som ska ha en bra planlösning och en kamin. Meeen det kommer få vänta ett bra tag till.. att studera till inredare kostar rejält och vet inte om jag vill prioritera det just nu när jag mår dåligt.

Kan ta med fler frågor nästa gång om jag gör någon mer frågestund, men för nu får dessa räcka. Fredag imorgon och en ledig helg väntas för min del, oj så skönt! Har inga direkta planer planerade, skulle gått ut med Axel men eftersom han jobbar kväll så slutar han relativt sent så tror det blir hemmamys för vår del istället vilket funkar lika bra det!

Gillar

Kommentarer