Välkommen februari!

Och där välkomnade vi februari månad, en månad närmre vårvärmen! Hur mysig och fin vintern må vara så längtar jag verkligen efter vårsolen och värmen nu.

Fick andas in lite D-vitamin i fredags när solen valde att kika fram innan helgens brutala oväder. Storm och rusk så in i h*lvete. Träd som vällt, hushåll som blev utan el, vattennivåer som stigit.. rent av kaos. Skönt att det inte var långvarigt iallafall.

Snart har det gått en månad för A i lumpen, och ska jag vara ärlig så har det inte varit så svårt och jobbigt som jag trodde. Absolut är det jobbigt att inte få träffa varandra så ofta som vi brukade när vi typ bodde ihop, men vi pratar i telefon näst intill varje kväll och om inte så skriver vi med varandra. Dom kommer hem under helgerna med två veckor emellan så det är dom stunderna man lever på just nu.. att ta tillvara på den tiden han är hemma och ladda på batterierna så tiden ifrån varandra inte blir så jobbig.

Uppkrupen i soffan framför Netflix nya serie The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window, ska strax krypa ner i sängen och ta natt. Jobb imorgon på Djurängens förskola och på hotellet torsdag och fredag. Har faktiskt inte jobbat jättemycket nu i januari, jobbat måndagarna på hotellet och sen någon enstaka torsdag men har inte jobbat flera pass per vecka sen innan jul. Blir lätt så när man står som vikarie tyvärr, speciellt när skolorna har lov som de hade i början av januari.

Godnatt på er.

Gillar

En krispig promenad i skymningen och han har nu åkt till lumpen

Minusgraderna börjar smyga sig på igen, brrrr. Det blev en kylig och blåsig promenad igår i skymningen. Men ack så fin himmel den bjöd på. Älskar verkligen att Kalmar har så fina promenadstråk, det är nog det bästa med staden faktiskt. Har annars tröttnat på Kalmar ganska mycket, vill flytta här ifrån känner jag, inte nu men i framtiden.

A åkte i måndags iväg för att göra lumpen i 6 månader, it's bittersweet. Kommer sakna ihjäl mig, men förhoppningsvis går månaderna fort (det brukar ju gå fort annars..). Håller tummar och tår för att coronasmittan inte ökar mer nu så dom får komma hem på sina lediga dagar. Det skulle verkligen suga om dom inte fick komma hem, längtar till att bara få krama om honom.

Det nalkas tjejkväll på lördag med mina tjejer, välbehövligt kan jag säga. Ska bli otroligt trevligt. Utöver det händer inte mycket i helgen, tänkte ta söndag till att vila upp mig för tidigt (04:00) jobb på måndag!

Ha en fortsatt fin vecka, kram.

Gillar

.. och så var julen förbi och vi har välkomnat ett nytt år!

Julen, årets mest efterlängtade tid på hela året susade förbi. Och den var helt fantastisk.

December 23, landade in senare kväll hemma hos mormor och morfar med familjen. Årets myskväll kunde börja. Bingolotto, snacks, dryck och en tänd brasa. Trivsamt, mysigt och helt underbart.

December 24, startade morgonen med julfrukost hos familjen samtidigt som ett vitt täcke la sig utanför på marken. Begav oss senare eftermiddag hem till mormor och morfar där vi spenderade julaftonskvällen. Glögg, tilltugg, julklappsöppning och god mat. Vilken underbar jul, sådär lugn och omgiven av familj.. precis så den ska vara.

Det har snart gått en vecka på det nya året. Och jag har inte gjort många ryck dessa dagar. Gått några promenader med A och varit på bio tillsammans. Varit hemma hos familjen och tagit det lugnt. Legat hemma i soffan och slökollat serie samtidigt som A har spelat. Helt enkelt bara tagit det lugnt och myst runt, vilket har varit så skönt.

Ska ta mig ann att plocka ner julen nu i helgen är tanken. Granen har börjat barra de senaste dagarna så vill gärna få ut den ganska snart. Blir att dammsuga lägenheten grundligt när granen är ute, har barr exakt överallt och det är ju faktiskt mindre kul.

Gillar