En helg väl spenderad hemma hos familjen

Startskottet för en ny vecka har gått, hoppas verkligen att du startade upp din vecka bra! Det är ju nyckeln till en bra arbetsvecka, att just kicka igång den på rätt sätt.

Sitter just nu uppkrupen i soffan med en kopp te och värmekudden på vänster sida revben. Somnade på soffan igår så kroppen tog rätt mycket stryk av det... har så fruktansvärt ont i vänster sida revben och även vänster axel/nacke.. hoppas värmekudden och några tabletter kan göra susen.

Helgen har iallafall varit väl spenderad hemma hos familjen. Mys med serie framför brasan, familjemiddagar, långrunda med hundarna och dopp i jacuzzin. Älskar sånna helger där man bara är, lever i nuet och tar tillvara på precis allt.

EN SÅNDÄR RIKIGT LUGN OCH HARMONISK HELG, MMH.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Nya golvlampan är på plats och promenaderna är allt kyliga och krispiga nu

Har äntligen fått hem och fått upp golvlampan jag fick av A i julklapp. Tänk att en lampa kan göra sån stor skillnad ändå? Mer ljust i lägenheten men också mer hemtrevligt. Detta gjorde han bra älsklingen min.

Minusgranderna har nått lilla Kalmar nu, brrr så kallt det börjar bli ute. Trots kylan så gav jag mig ut på en lite extra lång långpromenad idag, nämligen en hel mil. Länge sen jag gick så långt men alltså Kalmar visade verkligen upp sina finaste sidor idag måste jag ändå säga.

Njöt verkligen av varenda sekund jag var ute idag trots att det var extremt kallt.

PROMENADERNA ÄR ALLT KYLIGA OCH KRISPIGA NU MEN ACK SÅ MYSIGA.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

En lugn måndag har passerat och slängde ihop en liten goding

Och så var det måndag igen. En otroligt lugn måndag har passerat och nu är veckan igång.

Tog mig hem till familjen vid tvåsnåret och käkade lite senlunch hos dom. Kröp sen ner i jacuzzin ett bra tag och njöt av tillvaron. Blåste på ute och regnet började falla lite smått.

Slängde ihop en liten goding för någon timme sen här hemma. En av mina absoluta favoriter när det kommer till kakor, snickerkaka. Nej men mums så gott! A gav ett starkt godkännande och sa till och med att dom smakade exakt som på ett café här i Kalmar, så har nog lyckats rätt bra haha.

SNART DAGS FÖR SÄNGEN FÖR VÅR DEL DÅ BÅDA ÄR TRÖTTA OCH SEGA, GODNATT.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer