Hej på er !!
Igår natt så sov min kille oss mig, vi vaknade upp imorse och var så sjukt j**vla trötta, vi hade alltså ställt klockan på 07.00 för att vi hade tänkt att vakna upp tidigare och kolla på någon serie och bara chilla för att vi båda började 09.20 idag men nej så blev det inte utan vi vaknade istället 08.30 och fick stressa sönder för att sätta på sig kläder och hinna och käka och så men ska man dock vara lite noggrannare så var det nog jag som stressade mest eftersom bussen gick 09.01 och hatar verkligen att komma sent till bussen och så ser man den bara åka. Bland det VÄRSTA som finns speciellt när dom inte kommer ofta.
Sen när jag kom till skolan så hade vi bara 3 lektioner och slutade alltså 12.15 istället för 16.00 för att en lärare var sjuk och elevensval då som det heter (det är typ att man får välja att kanske spela fotboll,spanska,syslöjd,matte osv) som då blev inställt för ungefär alla för att det inte finns något att göra kvar på dom lektionerna. Och det var så sjukt skönt.
Sedan då så åkte jag och mina två tjejkompisar in till stan för att kolla på avslutnings klänningar till nästa vecka och jag hittade faktiskt en jätte snygg klänning som jag ska ha men kommer inte visa bild på den nu då jag tycker att det blir roligare att visa den dagen vi har skolavslutning vilket är 9 juni så alltså nästa vecka fattar ni hur sjukt? Kan inte vara mer än glad nu!
Men just nu ska jag bara kolla på serie typ och sen gå och lägga mig så hoppas ni får en bra kväll puss o kram <3

  • 139 Readers

Likes

Comments

hej o välkomna till min blogg  . 😁
Jag heter Alva ullstrand och är 15 år. Jag tycker att jag är en väldigt glad och positiv tjej som gillar att leva livet till fullo men har mina ups and downs i livet också precis som alla andra . Jag är väldigt intresserad utav kläder dvs mode och att se hur andras vardagar är och hur deras liv ser ut och inspereras utav det. Jag bor i Stockholm på Kungsholmen som är jätte fint.
Men för att komma lite mer till vad jag hade tänkt och lägga ut här är väll ungefär vad som händer i vardagen, outfits, deeptalks någon gång ibland. Så lite så kommer det vara fram och tillbaka. Så hoppas ni verkligen vill läsa min blogg, puss o kram. <3

  • 157 Readers

Likes

Comments