hej svejs <3

Har ej uppdaterat sen midsommar, varför vet jag inte riktigt haha.

Men vi har varit på fotbollscup vilket var så kuuul. Det kom ett lag ifrån Italien med blandade åldrar ifrån 14-17 år i som vi hängde lite med. Dem var jättesnälla.

Vi fick nya vänner på cupen som var jättesnälla som inte bara var italienare utan många ifrån olika lag dom var där. Mitt lag är bara 03:or i och i våran grupp vi hamnade i var det 02-01 så det var tufft men vi tog oss till B-final men förlorade då med 0-1 emot 01:or.

Vi spelade nilslideholm cupen i valdermarsvik. ⚽️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Heejsan <3

Längesen jag uppdaterade nu!

Igår var det midsommar! Jag trode att den skulle bli jättetråkigt för att min kusin Albin som är ett år äldre än mig skulle vara där! Istället var det barn ifrån 11- 10 månader där,

Men det vart faktiskt kul förutom på kvällen då vi cyklade hem runt 00.30 i spöregn 🙃

Likes

Comments

Hejsan allihopa!

Idag så hade vi studiedag! Så jag var med min kompis Mimmi på freemovr. Men iallafall jag behöver hjälp till skolavslutningen genom att välja vilken blomkrans jag ska ha.

Vilken är finast?💞

Likes

Comments

Igår började det med en fin dag med lite sol sen tog regnet över och det vart en fuktig sommardag. Jag spelade match igår också. Fotbollsmatch. Jag älskar verkligen mitt lag för att alla är så snälla mot varandra och alla kan vara med alla. Deg blev vinst med 3-1 och vi ligger högst upp i serien.

Likes

Comments

Idag så har det varit en ledsen dag med regn oallt. Tills efter skolan då jag var med min Bästavän kelly!!

Likes

Comments

En spontanare haha gjorde naglarna på mirum. Kostade 430 men ville vara fin till skolavslutningen.

Likes

Comments

Hej alla! Snart är det sommarlov!! Gud vad skönt det ska bli men har ej någon klänning än sålänge kam visa vad jag hittat på nätet


Likes

Comments

Hej alla fina<3

Idag har det varit en helt vanlig dag förutom att det var den 1:a juni allstå första dagen på sommaren. Men åndå var det bara högst 16 grader. Jag har tränat och sedan pluggat lite.


Likes

Comments

Hej! Mitt första inlägg! Ville bara säga hej och välkommen till min blogg! <3

Likes

Comments