Cross country och Homecoming

HEEEEJ!

Hoppsan sa, det var ett tag sen.. men det är väl bara tecken på att jag har det så pass kul här att jag inte har tid med att dagligen, eller veckovis uppdatera Sverige på vad som pågår i min amerikanska lilla bubbla.

Nu har jag passerat två månader i Ohio, USA. Och oj vad mycket jag redan har fått uppleva!! Upp och nedgångar i denna emotionella och upplevelserika berg och dalbana. Men både dalar och toppar har jag uppskattat och lärt mig av :))) Jag har nu kommit in i den dagliga rutinen här och det känns så skönt! Jag älskar det vardagliga livet här! Min skola är svinbra och lärarna är "to die for" :))

Något som jag inte alls var beredd på men som jag nästan älskar mest av allt här är cross country. Jag kom hit som världens mest otränade 16-åring och fick en fysisk och psykisk chock av hur tufft det var med cross country. Men nu, efter lite mer än en månad i laget så kan jag säga att jag älskar det! Vi tränar 2 timmar varje dag efter skolan och varje lördag har vi tävling på olika ställen i Ohio. Mitt lag är verkligen helt underbart och jag är så glad att jag har fått lära känna alla i laget, vi är som en liten familj :)))

I helgen var det HOMECOMING! Ahhh! Det var otroligt roligt och otroligt amerikanskt... Mitt på dagen hade vi cross country tävling två timmar bort.. Så när vi kom hem var det bara att direkt börja med hår och smink. Sen vart det dags för bilder med den grupp eller date man gick på homecoming med. Jag gick med mitt cross country lag men tog bilder med både laget och med min värdsyster och hennes vänner. Efter bildtagningen var det dags för middag och jag och laget åt thailänsk buffé som var gudomlig! Sen var det vidare mot dansen där alla dansade så svetten rann. Vid midnatt var dansen slut och då följde jag med den spanska utbytesstudenten Andrea hem till henne och hade bonfire, kollade på film och sov över. Supermysigt!

Idag var en väldigt vanlig och härlig dag. Vi hade en "two hour delay" imorse, vilket betyder att vi hade sovmorgon till 09.35!! Det firades med att gå upp vid 07 för att gå en powerwalk runt grannskapet med Rachael. Sen väntade det frukost på resturang "Lou lou's". Där åt jag och laget amerikanska pannkakor och drack varm chocklad tills vi rullade därifrån. Sen var det bara att hoppa in i skolbänken och påbörja skoldagen som vanligt.

Jahapp, där har ni er ytterliggare en update från staterna. Jag lägger in lite bildbevis här nedanför också! Ha det bäst flodhäst! PUSS

En bild från vårat lags "float" i Homecoming paraden som vår skola hade

Assååå bästa laget!! <3

Homecoming! Har tyvärr inga bra bilder från fotona vi tog med laget, så det får bli en stel bild på mig istället.

No words needed... Jag och Andrea under en footballgame

Och detta är från imorse! Det var så fint att gå bland dimman och se soluppgången :) även om bilden inte alls gör verkligheten rättvisa..

Imorse kände jag och syrran kände oss väldigt hurtiga må jag säga

​Och till sist en halvcharmig bild från imorse när laget åt frukost ihop <333

  • I USA

Gillar

Kommentarer

julia.rangeby
julia.rangeby,
Åh vad lovelyy du verkar ha det! Nästan lite avis! Sverige saknar dig! Du är bäst! <333333
frejafalkenberg
frejafalkenberg,
ALVA SKRIV JAG ÄR jätte nyfiken på VAD SOM HÄNDER DÄR BORTA!!! KAN DU FOTA DITT HUS OCH HUR DIN TRÄDGÅRD OCH SÅNT SER UT TYP LITE GATAN DU BOR PÅ????? snappa mig iallafall med det bc im very curious yesyes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229