Ja glad påsk på er! Hahah säger man så?
Vilket fall så hoppas jag ni har haft en lika bra påsk som jag, eller ja den är ju inte slut än men endå.
Igår (påsk afton) jobbade jag först, tror jag så "glad påsk" "trevlig påsk" typ 500 gånger till alla kunder medan jag stod i kassan. Jag tänkte innan "de är påsk afton det kommer inte vara mycket folk där alls" men det va helt fel! Hahah jag och klara hann inte gå och äta förens 13.15 och vi stängde 14.00. Men det va kul

På kvällen lite senare hade vi lite gäster bl.a. Kom Sofia och jag hade bakat en kaka. (Bildeeeer) Det var dock bara en typ vanlig kladdkaka men jag försökte dekorera den lite påskigt och fint!

Nu idag har jag precis sytt i ordning min gardin typ och ätit. Men ikväll ska vi ha gäster igen för min bror fyller år, så just nu väntar jag också på mina kusiner som kommer strax!

// Alva

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa!
Idag fixade jag det sista i mitt rum! Eller jag ställde rättare sagt tillbaka alla möbler och skruvade upp lamporna osv. Men nu ligger jag iallafall äntligen i min egen säng igen.
Mitt rum är inte riktigt klart än, jag ska sätta upp massa tavlor o hyllor på väggarna också. Just nu ser det väldigt tomt ut :) jag ska även köpa lite nya kuddar framöver, såg ett par jätte fina på Jysk härom dagen.
Men nu ska jag sova för jag är jätte trött, haha.

Men här är iallafall lite bilder på hur mitt rum ser ut nu! (Och en bild från innan jag målade)

// Alva <3

Likes

Comments

Igår åkte jag äntligen till frisören, vilket verkligen behövdes! Jag klippte topparna, vilket dock blev ganska mycket eftersom de var så slitet. Men jag passade även på att färga kalla slingor, för jag ville ha en kallare ton på det hela och jag blev faktiskt ganska nöjd, tror jag :)
Efter det träffade jag Sofia och vi tog en fika ihop, vilket va jätte mysigt <3

Idag har jag först jobbat på morgonen, övningskörde med lätt mc och tillslut målade jag det sista på mitt rum! Så taggad på att ställa in alla möblerna imon igen!

(Här kommer lite bilder före och efter jag klippte håret!)

// Alva

Likes

Comments

Som titeln säger började dagen med att Klara sovde över, btw det här med rubrik känner jag redan är ganska kört för mig, så mobba inte dom ;)
Men vilket fall som helst gick vi upp ganska tidigt för att kunna fortsätta måla mitt rum, vilket vi började med igår. Asså är sååå taggad på mitt rum!! Här längtat så länge efter att måla om de, dock fett nervös men de ser bra ut hittills. Min plan är att det ska vara färdig målat på torsdag :)
Men självklart började vi i dagen med frukost, ni får vänja er med att de kommer bli en del frukost bilder, här är iallafall de första ~

Senare på dagen hade jag ganska mycket planerat tex så skulle jag först till tandläkarn (men han va sjuk så de avbokades) och sedan åkte jag till körskolan o gjorde min första körlektion med lätt mc, så kul ! Tillsist åkte jag direkt upp till Borås och tränade cheerleading
// Alva

Likes

Comments

hej! okej det här är fett stelt, men det är iallafall en början. Som ni kanske förstår är jag helt ny här, i vilket fall som helst kommer den här bloggen handla om mig och vad jag gör, tex ganska mycket frukost, träning och vänner. Det här blev lite kort men vi hörs snart :)

// Alva

Likes

Comments