Header

Detta blir en grym vecka full av girl power. Det är nämligen women's week denna veckan och det ska vi självklart fira!

Det finns många grymma erbjudanden som ni kan ta del av genom att skicka antingen mail eller kontakta mig på fb eller instagram, nu kör vi!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

WOW vilken helg det blev!

Vilket event, vilka grymma människor och vilken grym inspiration man får till att göra det som betyder mest.
På en av bilderna kanske ni känner igen tjejen, Sarah Tjulander. Wow säger jag bara, så ung och så himla framgångsrik och vi samarbetar med samma företag, det får mig att tänka, kan hon så kan jag!

Jag ser verkligen fram emot denna veckan och hur mycket som kommer hända, jag ska nå mitt månadsmål, jag ska fortsätta kämpa för det som betyder mest och det jag vill. Jag älskar det jag gör och det hoppas jag du gör också för annars borde du tänka om. Jag vill hjälpa så många som möjligt att må bra med sitt jobb och nå de drömmar de har. Vill avslutningsvis säga att våga lita på dem som har lyckats med det du vill lyckats med i livet!

  • Filed under: Livsstil

Likes

Comments

Har du ett jobb där du har ångest känslor på söndagen för att du ska till jobbet imon?
Har du ett jobb som du inte trivs med ?
Har du ett jobb där du tittar på klockan o längtar tills du ska gå hem?

Då undrar jag varför jobbar du då med detta?
Varför är jobbet mer värt än vårt välmående?

Jag har verkligen funderat på detta men får verkligen inga svar för jag tycker det är helt totalt ologisk att jobba med ngt (lägga ner ca 8h varje dag på jobb) som du har ångest inför eller inte tycker är särskilt roligt. Detta går inte ihop i mitt huvud.

Jag var på en föreläsning idag med mitt jobb (förskolan) och fakta visar att framtidens jobb ser helt annorlunda ut.
Det som folk kommer vilja ha i framtiden är:

- Friheten att jobba hemifrån
- Jobba via internet
- Bygga upp ett nätverk

Detta är alltså enligt forskning framtiden.

Jag jobbar ju oxå med ett företag där jag ska bygga upp mitt egna företag och bygga min framtid. Jag har varit på många föreläsningar via dem där de har sagt allt detta med framtiden och framtidens jobb samt innebörden med detta. Grejen är bara att jag har ju aldrig hört att detta från någon annan i min uppväxt innan så har haft lite svårt att verkligen förstå. Men när skolan nu oxå har fattat detta och fattat att vi har en framtid där våra barn kommer vilja leva mer fritt och bygga nätverk så kan jag också mer förstå och blir glad att jag har faktiskt allt detta, jag jobbar med detta som är framtiden och det är riktigt coolt!

Jag kommer i alla fall alltid vara en av de 16 % som är engagerad i sitt jobb!

Likes

Comments

I helgen blir det expand i Helsingborg, wihoo!
Ett event som handlar om busniessen. Stora ledare kommer vara på plats och föreläsa. Det kommer vara en grym energi och vi kommer lära oss sååå mycket. Att lyssna på ledare som har lyckats med det som du vill lyckas med, det är vägen till framgång och det är just de som jag ska göra på lördag. Jag är så sjukt taggad och jag kan garantera att ingen som åker kommer att ångra att de åkte. Däremot kanske du ångra dig om du inte åker så bor du i Halmstad eller bor påvägen från Halmstad - Helsingborg och är intresserad av mitt jobb och möjligheten vi som jobbar med företaget har så vet du vad du ska göra.

Bor du nära Helsingborg så rekommendera jag verkligen dig att ta dig till Helsingborg, missa inte denna möjligheten.

Likes

Comments

Tänk så hade alla haft de tänket "en ny dag, en ny chans till att vara fantastisk" då hade världen sett mycket bättre ut tror jag. Inga avundsjuka människor, bara massa positivitet och energi.

Som sagt en ny vecka nya möjligheter, så tror jag alltid man måste tänka. Det som inte gick så bra förra veckan vänder vi och gör till något bra denna veckan. Denna veckan ser sjukt bra ut och jag har många roliga och intressanta möten med härliga människor.
Ha nu en bra vecka!

Likes

Comments

Instagram@alvarask