Ljungbydagarna

Hallå hörni, vi kom hem från vår minisemester i söndags kväll eftersom både jag och Philip skulle börja jobba igen i måndags, då även Ljungbydagarna drog igång. Jag jobbade stängning i förbutiken och skyndade mig därefter till stora tältet för att kolla på det sista av musikskolans föreställning tillsammans med John Lundvik. Lite kort och gott så har veckan helt enkelt bestått av jobb, samt mat från massa olika matstånd haha. I onsdags hade jag och mamma förköpt biljetter till modeshowen och Alex kom sedan och gjorde oss sällskap med.

Jag och Alex stannade kvar när modeshowen var slut och kollade även en stund på Ljungbyartisten. Det var faktiskt väldigt många som var väldigt bra i år måste jag säga, önskar verkligen att man hade kunnat sjunga, oj så kul det hade varit :-(

Idag är det redan fredag och jag jobbar återigen stängningstiden så ska väl försöka få något gjort innan dess, har hittills varit ute på en långprommis med Nancie samt ätit frulle och druckit kaffe haha. Hur har er vecka sett ut?

Xoxo

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
Åh så kul<3nouw.com/johnssons
celinelundqvists
celinelundqvists,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229