Hamnade på ett bröllop i Dalarna???

Hej hjärtisar, bloggningen har inte vart på topp de senaste dagarna men det är kul att se att ni fortsätter kika in här trots det <3 Nu är jag hemma i Ljungby, eller ja vi kom hem inatt, och det var verkligen jätteskönt att sova i sin egna säng :-P Kan inte klaga på resan, men en vecka räcker gott och väl, jättetrevligt helt klart men nu är det skönt att vara hemma igen.

Här var vi i Uppsala, kollade lite i stan o.s.v.

På vägen till Falun körde vi även förbi Dalahästen.

Inne i gruvan, där vi även var väldigt snyggt klädda ;-)) Och lite andra bilder ifrån dagen i Falun.

Här har vi kommit till Dalstuga och åkt en båttur ut till "Lilla Hawaii".

Jag sa ju tidigare att vi var bjudna på 80-årskalas, det stämde inte, det var tydligen ett bröllop haha. Bengt och Päivi hade alltså lurat alla som var bjudna, så alla blev jätteförvånade när de insåg att de skulle gifta sig, så mysigt!!! och duktigt gjort att lyckas hålla det så hemligt för alla ända fram tills då det var dags. Hela kvällen vart jättemysig med god mat och dans. (På bilden ovan dansar jag och Philip bugg)

Här har vi alltså hela familjen Karlsson & Haraldsson.

På hemvägen igår stannade vi i Tällberg där vi gick runt lite, åt våffelbuffé och så, cozy!! När vi sedan kommit hem hade vi alltså vart på resande fot i nästan 12 timmar, då förstår ni nog att det var skönt att komma hem.

Xoxo

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Ifall ni har missat...