Gym, fotboll, idol & sooool

Hejsan! Tanken var ju såklart att det skulle kommit upp ett inlägg igår kväll men det blir inte alltid som tänkt, right?? Jag åkte i alla fall en vända till gymmet och efter att jag och mamma lagat lite mat tillsammans drog jag ner till Lagavallen för att kolla på en halvlek av b-lagets match då det var derby mot Ryssby. Väl hemma igen var klockan redan halv nio, jag fixade iordning ett kvällsmål som åts framför Idol.

Idag är det tisdag och jag är jobbfri. Har hittills rastat Nancie, käkat samt solat en stund men det är typ för varmt för att ligga ute i solen haha så gav upp det :// Ska ta en kall och skön dusch i stället och därefter möta upp Lisa på maxi, vi ska nämligen handla inför vår lilla kräftskiva vi ska ha här på torsdag vilken jag verkligen ser fram emot!! Har ni varit på någon kräftis i år?

Xoxo

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Så roligt med kräftskiva!! Hade en i lördags, eller ja föräldrarna hade så hängde på haha. Kompisarna är inte så förtjusta i kräftor, men tänkte att vi kanske kunde ha något partaj ändå, en annan slags "skiva" haha! 😃idanilssonphoto.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229