Serier ni MÅSTE se

Jag precis som en del andra är en person som har ganska svårt att sitta still och kolla på filmer och serier som jag inte fastnar vid direkt. Därför tänkte jag idag tipsa er om serier som iallafall jag verkligen fastnade för direkt och faktiskt kunnat kolla på utan att bli allt för rastlös.

Mitt första tips är serien "YOU". Den handlar om Joe Goldberg som jobbar i en bokaffär i New York. Han träffar en tjej som verkar intressant och detta får honom att bli helt galen. Han stalkar henne överallt, förföljer, tar hennes ägodelar och går till och med så långt att han kan döda folk för henne.

Nästa serie är nog en som de allra flesta redan sett, men om ni inte har det så är det verkligen ett måste! Det handlar o en pojke som försvinner mystiskt. Mamman är helt övertygad om att han pratar med henne genom lampor men såklart tror alla att hon bara inbillar sig. Ju mer de gräver i mysteriet inser det att detta handlar om olika dimensioner/parallella universum.

Sex Education är nästa serie jag vill tipsa om. Bara namnet är något som avskräcker många och även börjar´n av första avsnittet. Jag skulle beskriva serien som en komedi då den är väldigt rolig och underhållande och det är väldigt lätt att fastna i den enligt mig. Det handlar då om en kille som har en mamma som är någon typ av psykolog. Han får sedan i uppdrag att tillsammans med en kompis hjälpa folk på skolan med problem och i gengäld får han betalt.

Insatiable är en serie som jag faktiskt inte hört att så många har sett. Hur som helst så är den verkligen såå intressant och bra. Det handlar om en överviktig tjej som slår till en hemlös kille. Hennes advokat är även en modeshows-coach som numera inte längre får några uppdrag då han är oskyldigt anklagad för sexuellt övergrepp. Första gången de träffas har hon gått ner i vikt och han ser henne som en möjlighet att börja coacha igen. Genom serien får man följa massa mord men trots detta skulle jag kunna klassa den lite som en komedi.

Det var alla serier jag hade att tipsa om just nu! Skriv gärna om ni sett dom och isåfall vad ni tyckte om dom! Kram<3

Gillar