Nattbio & hundmässa!

Hej på er! Idag är en dag som jag vet är ganska påfrestande för många, inklusive mig själv. Imorgon tar ledigheten slut och skola/jobb väntar många av oss. Det viktigaste att komma ihåg i lägen där man helt enkelt inte orkar återgå till vardagen är att man inte är ensam om att tycka detta. Vi alla sitter i samma båt och de allra flesta känner likadant som dig. Och tillsammans klarar vi det precis som vi gjort alla andra gånger!

Iallafall, igår var jag på nattbio! Jag har inte varit på bio på säkert 4 år för jag klarar inte av att sitta still sådär länge... Men igår ville jag försöka igen och då kollade vi på "Countdown" och det gick faktiskt bra! Filmen däremot var jätteläskigt tyckte jag. Så mycket jumpscares! Filmen slutade runt kl 1 så det var bara att åka hem, äta och sova som gällde efter det. För jag försöker nämligen vända tillbaka på dygnet hehe...

Idag var jag tydligen så trött att jag råkade stänga av alarmet i sömnen, så istället för att gå upp kl 10 blev det kl 12. Därefter fick det bli en snabb frukost för att sedan fixa sig och åka in till My Dog som är en hundmässa som hålls i Svenska Mässan varje år. Jätteintressant tycker jag. Vi var dock inte där så länge för det kändes nästan som det mesta var över när vi had varit där en stund. Något jag tyckte var väldigt bra där var faktiskt en hundteater som hundakademin hade ordnat. Det var hundar allt ifrån 10 månader till 13 år som var "skådespelare" i en pjäs om törnrosa. De var så gulliga och duktiga!

Resten av kvällen blir nog spenderad på att förbereda inför imorgon då skolan börjar igen och sedan försöka slappna av och inte stressa upp sig så mycket för det. Vi ska faktiskt börja med en ny mattekurs och fysikkurs nu denna terminen vilket jag både ser fram emot och är lite nervös för. Men det ska väl säkert gå bra!

Gillar

Kommentarer