Min tur att få må bra

Då hade det återigen gått en period på över 1 år sedan jag ens var inne här sist. Men vad ska man göra när all motivation försvinner helt och annat kommer emellan? Jag kommer aldrig tvinga mig själv till något som inte lockar mig i stunden för jag har lärt mig att det gör mer skada än nytta.

För 3 år sedan ungefär kraschade jag verkligen helt. Hela sommaren 2018 spenderade jag i sängen och jag har nog aldrig mått sådär dåligt. När jag ser tillbaka på det så känns det som jag verkligen såg precis allt från ett helt annat perspektiv. Jag hade verkligen en konstig och såå destruktiv syn på världen, eller ja allt egentligen. De senaste 2-2,5 åren har jag försökt ta mig upp då jag känt att kraften att försöka har funnits men min omgivning har hela tiden dragit mig djupare och djupare ner. Det har verkligen varit helt omöjligt att få må bra. Jag och min familj har absolut inte fått den respekt som vilken människa som helst förtjänar och rent sagt blivit hatad för att jag är den jag är. Jag önskar verkligen att jag så mycket tidigare lärde mig att mitt mående är viktigare än andra människor och att det absolut viktigaste för att ens kunna må bra är att omge sig med folk som uppskattar och respekterar en. I höstas tog mitt liv verkligen en 180-graders vändning. Det var som att livet gick från svart till vitt och jag skulle aldrig ens kunnat tänka mig att det faktiskt skulle bli en så stor positiv skillnad. Trodde att allt skulle bli värre och att jag skulle må sämre men oj så fel jag hade. Det var nog egentligen också enda anledningen till att jag inte vågade gå tidigare. Hade jag fått bestämma så hade jag velat gå så mycket djupare in men med respekt för de inblandade väljer jag att inte göra det trots att jag egentligen inte borde ge respekt till någon som aldrig gett mig någon. Sedan är jag också lite rädd för vems händer denna texten skulle kunna hamna i.

Så bra som jag mår nu tror jag nog aldrig att jag gjort och det märks så tydligt även på utsidan. Jag har gått från att vara en introvert person som inte vågar prata med andra då jag varit rädd för att de ska hata mig så som alla andra i min omgivning gjorde till att bli glad, positiv och en person som mer än gärna pratar med andra och bygger nya band. Det har länge varit ett problem för mig men jag har äntligen växt ur det. Om någon har orkat läsa ända ner hit så vill jag bara säga tack för att du lyssnat på mig och så vill jag även säga att man alltid kan skriva till mig vad det än är, oavsett om det bara skulle vara ett hej eller om man behöver prata ut till någon som lyssnar<3

Jag 2018 som aldrig trodde jag kunde må bra igen VS jag 2021 som äntligen får må bra

Gillar