Life updatee<33

Hej vänner!!

Nu var det ett bra tag sen jag uppdaterade här. Snart 2 år sedan, hjälp! Min bortförklaring är väl helt enkelt att livet kom emellan. Eller bortförklaring och bortförklaring, mer bara en förklaring. Sommaren 2018 blev inte alls så bra jag hade hoppats på. Den tiden måste ha varit värsta ledigheten i mitt liv. Detaljer på det tror jag nog ingen ens vill höra. Sedan dess har jag bara försökt leva livet utan måsten som stressar upp mig.

På 2 år har ändå en hel del hänt i mitt liv. Har numera börjat på LM Engström och växt så så mycket som person. Har lärt mig att lyssna på mig själv, stå upp för mig själv och göra precis vad jag vill och skita i vad andra tycker. Även fast perioden har varit väldigt svår har jag lärt mig så mycket utav det och den kunskap jag nu bär med mig är så viktig att ha och stärker mig mycket.

Att lägga ut saker om min vardag på en blogg är något jag vill börja med igen för det är något som jag tycker är väldigt underhållande. Att gå och ta fina bilder med baktanken att få lägga upp dem och sprida dem vidare till andra människor är något som glädjer mig och ger mig motivation och inspiration i vardagen. Trots att de inte alltid når någon stor publik direkt så är det ändå något jag personligen brinner för. Det är så skönt att bara ha sina dagar och tankar nedskrivna och kunna lägga upp dem för andra människor som kanske känner igen sig själva, eller kan ta lärdom av något de ännu inte stött på.

Ta hand om er!<3

Gillar