Hemsk dag...

Jag hoppas verkligen att ni haft en bättre dag än mig idag:( Jag kände redan när jag vaknade att jag inte mådde bra men försökte verkligen anstränga mig och ta mig till skolan ändå vilket jag lyckades med, men bara vägen dit var helt fruktansvärd. Kändes som jag inte kunde andas och fick sån inre panik på bussen. Det slutade med att jag precis hann komma in på första lektionen innan jag fick springa till toan för jag mådde så illa och kände mig helt inlåst i klassrummet. Mamma fick komma till undsättning haha. Så jag åkte hem och vilade för att sedan gå på sista lektionen då illamåendet äntligen hade gått över.

När jag kom hem pluggade jag först lite och sedan fastnade jag framför serien "You". Den är så himla bra! Om ni inte sett den så borde ni verkligen gör det. Den är så unik på något sätt och man får verkligen följa en "stalkers" tankar. Sedan lyckades jag faktiskt ta mig till gymmet! Det blev inte något intensivt pass direkt då jag av någon anledning inte hade så mycket motivation idag. Tänkte också att det skulle vara bra att inte köra helt slut på mig själv då jag faktiskt mådde väldigt dåligt tidigare på dagen. Jag avslutade kvällen med en härlig dusch och någon chokladansiktsmask som jag tyvärr inte lyckades få någon bra bild på då den såg så hemsk ut när den började torka, haha!

Men trots att denna dagen inte blev den bästa så får jag bara försöka blicka framåt och tänka att det går över, och när sånt här väl händer så är det inte hela världen om man råkar missa någon lektion då och då. För ens egna hälsa måste tas före och det är något jag verkligen måste börja tänka mer på!

Gillar