Första inlägget + Blandad dag

Hejj!! Denna dagen har varit såå blandad. Jag blir så sur på mig själv i skolan när jag inte förstår och då bara jag skiter i att bry mig istället för att faktiskt försöka förstå. Vi har liksom bara ca 2-3 veckor kvar i skolan och ändå väljer lärarna att starta upp nya områden för att sedan pressa ihop undervisningen såpass mycket att vi ska hinna ha prov på området?! Åh, blir så sur på dem.


Aja, resten av dagen har iallafall varit bättre. När jag kom hem gick jag direkt till frysen och hämtade glass och satte mig hos mormor och morfar och åt, haha.

Såå gott!! Efter glassen blev jag så trött att jag gick hem och somnade, ops... Två timmar senare vaknar jag och kommer på att jag har ett test på buddhismen imorgon så det var helt enkelt bara att gå upp och börja plugga. Dock är det inget stort test så det räcker att man bara har hyfsad koll vilket jag tror (och hoppas) att jag har nu.

Asså hur söt är inte lilla Ebbe? Han är min kusins hund och idag kom han och hälsade på. Han är ju fööör mysig!

Nu resten av dagen tror jag inte att jag ska göra så jättemycket, mest ta det lugnt och fixa inför imorgon skulle jag tro. Imorgon har jag förresten sovmorgon eftersom våran första lektion är idrott och då ska killarna simma så tjejerna har ingen idrott imorgon, wohoo! Vi simmade förra veckan så vi har redan den delen gjord, så skönt att ha det avklarat!

Förresten, detta är ju mitt första inlägg! Så kul att äntligen komma igång med en blogg! Jag har funderat på att börja blogga ganska länge men det har bara känts så avlägset för mig, men nu har jag tagit tag i det och ska testa hur det känns och så får vi helt enkelt se om jag faktiskt gillar det lika mycket som jag tror och om jag kommer fortsätta.


XOXO//Alva

Gillar