Dags att börja övningsköra

3 dagar sedan jag uppdaterade sist och jag känner mig inte särskilt ambitiös. Jag måste lära mig att acceptera att man inte ska stressa upp sig och behöva göra allt perfekt hela tiden. Denna veckan har varit ganska hektisk. Vi har haft mycket små-läxor och annat som jag anser onödigt egentligen och bara som utfyllnad men man blir ändå stressad av det. Måndagen blev inte så jättebra egentligen. Sov ingenting mellan söndag och måndag så det blev helt enkelt att jag dignade den dagen och sedan la mig några timmar när jag kom hem.

Gårdagen däremot blev bättre. Efter skolan spontanbokade jag och mamma handledarkursen på samma ställe som jag gick kursen för att ta AM-körkort för ca 2 år sen eller något. Den var faktiskt väldigt seg. Satt där inne i 3,5 timmar och höll på att få ett anfall hahah. Men det känns bra att ha det avklarat för det betyder ju faktiskt att jag kommer få börja övningsköra någon gång från och med nu till max 4 veckor. Ska bli så intressant och roligt trots att jag vet att jag kommer få så stora och många aggressionsanfall. Har insett nu hur bra det var att gå kursen såhär i tid för det är ju flera olika kurser man behöver gå för att få ta köttkort och självklart finns det ju väntetider.

Igår fick jag även hem ett paket! Har köpt ett fransserum från Lashface, ett företag som utför lashlift här i Göteborg. Ska faktiskt dit på lördag också. Sist jag var där var i Augusti! Ska bli så kul att testa deras serum och få resultatet som alla säger är såå bra. Speciellt i samband med lashlift.

Gillar