• Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Mauritius

Har länge velat åka hit för de vita stränderna, blå vattnet och alla härliga färger. Lyxigt och exotiskt.

Thailand

Hade det inte varit för den extremt långa flygtiden till detta land så hade jag varit där för länge sedan. Fina sevärdheter, vita stränder med klarblått vatten. Här skulle man kunna avnjuta några månader.

Santorini 

En jättevacker ö i Grekland med vita hus klättrande längst bergväggarna. Klarblå himmel och grekisk mat. Hit ska jag definitivt åka innan jag blir allt för gammal haha! Ett måste.

Singapore

En riktig lyxplats! Shopping, lyxiga hotell och restauranger och många sevärdheter! En plats man vill bocka av i sin bucketlist. Kan tänka mig att det är en riktigt härlig upplevelse.

London

Jag har länge velat åka till London en weekend för shopping och mysiga promenader. Har hört mycket bra om London och flyg kostar ju knappt någonting, så det resemålet kommer bockas av.

Italien

Täta och färgglada hus, vackra färger, fantastisk mat och fina sevärdheter! Italien har för mig varit ett drömresemål väldigt länge. Riktigt mysigt ser det ut.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I N S T A G R A M
recently liked

Likes

Comments

Inredning
CARLBERGSGATAN 20 B
örgryte /göteborg

Något jag verkligen gillar med denna lägenhet är definitivt enkelheten och den jordnära stilen. På grund av färgerna och valet av inredning med växter så finns det fortfarande liv i bostaden trots de avskalade detaljerna. Jag gillar det verkligen.

Likes

Comments

TIME TO HIT THE GYM 
at member 24

Hoppas ni haft en helt okej och kort måndag. Jag har svårast att ta mig igenom måndagar. Fösta veckodagen, en heeel vecka till helg och tröttheten är ett faktum. Men idag tog jag med en positiv inställning till jobbet och det gick mycket lättare än vanligt. Håller man humöret uppe så går dagarna väldigt snabbt!

Jag brukar planera in saker i veckorna som jag ser fram emot att göra. Då känns dagarna lite mer speciella och man kämpar sig igenom de för en anledning! Annars kan dagarna kännas lite hopplösa om man jobbar heltid kan jag tycka.

Nu ska jag alldeles strax bege mig till gymmet i sällskap med min kusin, Linda. Det återstår att se vilken muskelgrupp som får arbeta idag.

Likes

Comments

Hur nice hade inte den här julkalendern varit?

Att få en ny sminkprodukt från Bare Minerals i 24 dagar... Då får man sig en ordentlig sminksamling kan man säga, av ett bra märke. Tror att jag hittade den på Nelly.com om jag inte mins helt fel. Annars finns den säkert att köpa inne på NK eller någon butik i Stockholmstrakten. För mig får det iallafall räcka med en chokladkalender i år! Det duger för att jag ska vara nöjd.

Har inte riktigt någon julkänsla i kroppen ännu. Men den kommer väl när man börjar handla julklappar och när julpyntet får tas fram.. Så mysigt. Jag äskar att överdriva med pynt och fix, det har jag garanterat fått av min mor! Hur tänkte ni fira jul i år? Själv har min släkt kommit överens om ett julklappsbyte där man bestämmer en summa pengar för paketen och lottar ut de. Känns lite v-modigt då vi alltid haft hela huset fullt av paket och människor på julafton, nu blir det få paket och en liten del av släkten. Aja, julafton får bli en större tradition igen när bebisar kommer... 👶

Likes

Comments

1. Adidas Original superstar sneakers HÄR | 2. LA trainers svart HÄR | 3. Adidas ZX Flux HÄR | 4. Adidas grön hoodie HÄR | 5. Vinröd zip tröja HÄR | 6. Vinröd sweater HÄR | 7. Grå t-shirt HÄR | 8. Vindjacka HÄR | 9. LA trainers vit HÄR |

ADIDAS ORIGINALS
need it 

Likes

Comments