Jag har alltid tyckt skolan är kul. Träffa sina vänner varje dag, lära känna nya människor och lära sig en hel del nya saker. Skolan är för mej viktig. Det finns en sak jag inte tycker om i skolan. Det är alla prov, krav, stress och press. Jag blir nöjd om jag får ett E, andra i min klass blir besvikna om dom får ett C. Jag har inte precis toppbetyg men de viktiga för mej är att jag inte är underkänd i något ämne. Min mamma är matte och NO lärare så då känns det som att de är högre krav på mej i just dom ämnena. Så på proven blir jag stressad om jag inte kan ett svar, tappar bort mej helt och tänker på helt andra saker. Jag kan inte sitta still, jag blir nervös, känner mej dålig osv.. Och jag är ju kanske inte precis en plugghäst som kan sitta still i flera timmar och plugga inför ett prov. Skolan var lätt i 1-6 an men sen så ska man höja svårighetsgraden och det är då det blir svårt. Innan 7an hade vi aldrig prov förutom nationella. Sen började vi ha prov nästan varannan vecka, jag var inte van och jag fattade inte att man måste plugga så mycket för att få högt betyg. Det är nu 3 veckor kvar till examen då man får sina betyg för 7an. Jag har bestämt att jag ska plugga mycket mer och satsa allt på 8-9an. För att man ska kunna välja vilken linje man vill på gymnasiet måste man ha jätte bra betyg. Sen så går jag ju två jätte roliga sporter jag vill satsa på. Men som nästan alla lärare säger "Skolan går före sport"

Vart ett ganska långt inlägg idag men har ju inte bloggat på nästan 100 år känns det som :))
Kan ju lägga upp några bilder från skolan när jag ändå håller på och prata om de.

Ha de gött

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag hade glömt mitt lösenord till bloggen men nu så kom jag på det igen... :))
Så nu blir de inlägg ofta haha :)

Slänger upp några bilder från idag då min syster var ute och övningskörde i drygt en timme :)

Ha de gött :*

Likes

Comments

Asså på fredag ska jag på handbolls cup i Karlstad tror jag det är. Och jag är förkyld samt ont i halsen. Vad ska jag göra?
Får paniiik. Nu ska jag sova. Måste ju hinna bli frisk!

Lite bilder från påsken som varit :)

Likes

Comments

Känner inte taggen för att blogga varje dag. Så kommer blogga 4 dagar i veckan med lite längre inlägg.
Just nu så har jag väldigt mycke läxor å prov. Men ibland så är de ju lov och då kan jag blogga varje dag!
Nu ska jag sova, det är ju faktiskt skola imorgon!

Hej så länge!

Likes

Comments

Skulle så gärna vilja vara där :(
Men de är ju så långt till Falun! Så nu sitter jag å Jesper och är avis på alla som är där...
Vi sitter som klistrade framför live sändningen.
Vi har kört drive in på Max också :)

Likes

Comments

Asså har ni inte sett Parneviks så borde ni verkligen göra de, har sett det i en halvtimme och jag skrattar så jag gråter! Så sjukt bra program. Se det bara!
http://tv3play.se/Parneviks

Likes

Comments

Har varit sjuk sen i söndags kväll nu, är gode less på att ligga i soffan och se film. Man missar så mycket i skolan. Jag kan liksom inte plugga heller för jag har bara franska mappen hemma. Man blir typ frustrerad.
Är det någon som har nå filmtips?
Snapchata Alvalundberg isånnafall!

Hej så läänge

Likes

Comments

Jag är född 15 februari 2001. Min familj består av, mamma Sara, pappa Kjell, storasyster Lina och mellanbarnet Hilda. Jag tycker om att skaffa nya vänner. Jag har mer killkompisar än tjejkompisar, anledningen till det är att killar är oftast snällare än tjejer. Har nyss gjort om i mitt rum, så jag tycker att de är skit fint i rummet nu. Vill helst vara hos någon annan än mej ändå. Pojkvänner har jag haft gått om. I 2an var jag tillsammans med alla killar i klassen. Det finns en kompis som är lite bättre än alla andra. Jag har gått hockey, ridning, innebandy. Går handboll och fotboll. Jag har tänkt att satsa på handbollen, men tänker gå fotboll så länge jag inte måste välja mellan något av dom. I fotboll är jag målvakt, i handboll är jag alla positioner. HATAR att vara sjuk.

Den här bloggen kommer vara där jag skriver ut om saker som egentligen ingen bryr sej om.
Kommer blogga då jag har tid å lust.

Hej så länge :)

Likes

Comments

Har gjort en blogg! Har haft typ 5 bloggar tidigare som jag haft igång i typ 3 dagar sen har jag glömt bort totalt att jag hade en... Men nu hade jag tänkt vara duktig å börja igen.

Likes

Comments