Jag skulle vilja berätta om den mest fantastiska person jag mött i hela mitt liv, hon heter Rebecka. Rebecka är även den närmsta vännen jag har, min nummer ett, min bästa vän. Det finns inget ont att säga om henne, eller visst ibland driver hon mig till vansinne men det är väl sånt som hör till när man är så nära som vi två är. Vi två träffades för första gången då jag skulle besöka en skola, den skolan hon gick på. Jag tyckte om den skolan så pass mycket så jag bytte till den när jag gick ut 3:an. Från en början var vi inte speciellt nära vi umgicks med samma personer men vi hade inte riktigt klickat då. Men runt 5-6:an då förändrades allt, vi började umgås dagligen både utanför skolan och i skolan. När inte hon var i skolan så kändes det hopplöst och meningslöst för det var hon som gav mig styrkan att kämpa med skolan. Vi blev tightare för varje år som gick och när vi började högstadiet så var det verkligen vi två mot resterande. Hon var den som förstod mig, den som förstod när något var fel och det var hon som gav mig råd och hjälpte mig för varje gång jag tappa hoppet. Vi två mot allt, det var så det blev och det är så det är. Rebecka ser mig för den jag är och hon accepterar mig. Hon har alltid stått vid min sida sen vi kom närmre varandra. Hon har aldrig gjort mig illa utan alltid velat väl. Det är inte ofta man möter en sådan fantastisk människa och jag kan inte vara mer tacksam än vad jag är. Jag vet inte hur mitt liv skulle sett ut utan henne, när den tanken slår in blir jag livrädd. Hon är faktiskt den jag aldrig skulle klara utav att förlora. Att förlora henne hade varit som att förlora en familjemedlem. Hon anar inte hur otrolig hon är, hon är en krigare och en kämpa i höggrad. Ibland undrar jag varför, varför har du så dåligt självförtroende? Jag önska att hon kunde se det jag ser, hon är en sådan omtänksam människa som alltid sätter andra före henne själv. Men jag skulle aldrig svika henne, verkligen inte. Om det inte vore för henne så hade jag inte varit den människa jag är idag. Rebecka, vad du än går igenom i livet så ska du veta att jag alltid kommer stå vid din sida. Jag älskar dig över hela mitt hjärta.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Denna dag har varit hemsk. Har varit på sånt jävla kasst humör och varit så less på det mesta.. Dock har jag just pratat med virre och nu är jag på banan igen! Imorgon är det prov och jag är väl hyfsat förberedd, orkar verkligen inte stressa upp mig i onödan. Det kommer nog gå bra! Har inte så mycket att tillägga från dagen, har inte skett så mycket så att säga.

Bloggar mer sen när jag har något att skriva om!​

Likes

Comments

Suttit och jobbat i princip hela kvällen och pluggat eftersom att vi har prov om första världskriget på Torsdag och ruttet nog så hade vi bara gått igenom andra världskriget i högstadiet så hade inga förkunskaper så att säga.. Men det är bara att bita ihop och göra sitt bästa! Nu lutar det mot ett varmt och skönt bad så jag uppdaterar mer imorgon.

bjuder på en söt bild på mig och virre 


Likes

Comments
Måste be om ursäkt för den kassa uppdateringen men har varit i stugan hela helgen vilket betydde inget internet och igår var jag hos Victor hela kvällen och då jag kom hem kasta jag mig i duschen och sedan la jag mig. Men det ska bli bättre! Just nu sitter jag på bussen påväg hem ifrån Vännäs, har varit en hyfsad dag dock hade jag spanska prov vilket är en mardröm för mig eftersom jag har tappat så mycket kunskaper om just det språket när vi inte hade någon spanska i ettan.. Och får inte hoppa av spanskan heller men men gör det bästa av situationen! Ikväll ska jag plugga för jag har prov på torsdag och så blir det bara att ta det lugnt är sjukt trött.

Likes

Comments
Bloggar mer efter helgen pga inge internet i stugan! Håll ut 😳

Likes

Comments

Dagen har varit allmän tung, dagen startades med att jag var sjukt trött och ville bara helst ligga kvar i sängen och fortsätta sova men det gick inte så skyndade mig att äta frukost och klä mig och sen vidare mot bussen. På skolan hände inte så mycket förutom att vi fick en onödigt stor uppgift utav lärarna och jag vet inte hur jag ska klura ut den. Och sedan har jag haft världens huvudvärk och varit sjukt irriterad på det mesta, men tur har man när man har ett gäng fina vänner. Är iallafall sjukt glad över att vi får en extra dag helg, det vill säga ingen skola på fredag! Det behöver jag då verkligen, tyvärr ska jag spendera hela min kväll på öppet hus imorgon på skolan men vad gör man inte för en extra ledig helgdag? Dock är jag väldigt opepp på helg eftersom den ska spenderas ute i Sörmjöle i vår stuga, men det kan vara skönt att komma bort från stan och bara ta det lugnt.

ta mig tillbaka till värmen

Likes

Comments

Idag har jag gjort det vanliga, de tråkiga vanliga vardagliga grejerna tills jag slutade skolan och åkte hem till Victor. Vi har legat och myst och snackat och bara haft det trevligt och kom just hem till honom efter en pizzadejt så nu ligger vi i hans säng och är proppmätta och ska strax hitta en film att glo på!
Nu kommer han snart tillbaka efter sitt toabesök så uppdaterar mer sedan 👌
Likes

Comments

Tänkte uppdatera min blogg med lite egna tankar och åsikter och jag valde just näthat, för det är så pass relevant i dagens samhälle. Jag har alltid undrat varför man skulle lägga ner tid och energi på att sitta bakom sin datorskärm och skriva massa kränkande kommentarer mot en annan människa. Det är för mig en stor fråga.

Man får ofta höra när man snackar om detta att man inte ska ta åt sig, att människan som bär sig åt på detta vis har inte alla hästarna hemma, men hur lätt är det att inte ta åt sig när någon kastar en massa onödigt hat över en? Dessutom när personen i fråga inte står för vem han eller hon är. 

Jag blir otroligt frustrerad när jag hör någon säga '' men ta bort sidan då, den som är med i leken får leken tåla '' ska man verkligen behöva vara med i någon ''hatisk lek''?  Tycker det är ett riktigt korkat argument. Och att behöva avskärma sig från sociala medier är väl inte det man ska behöva göra för att undvika detta tragiska hat som föregår via internet.

Jag tycker att de som använder sig via internet för att ge hat anonymt borde börja tänka om, du vet inte hur människan reagerar på detta hat.

och ni som klarar av denna dagliga kamp mot näthat, ni är riktiga kämpar!

💓

Likes

Comments

Nu sitter jag på bussen hem från Vännäs med ett grymt humör! Klarade mitt matteprov ( ni som inte känner mig kanske inte vet men klarade inte min matte förra året så fick ett extra år med matten.) matten och jag har aldrig gått ihop så kan inte ens förklara min glädje över att jag klarade detta prov! Känner äntligen en gnutta hopp över att kanske är det mitt år i år. Jag är iallafall sjukt nöjd över min insats. Dagen har varit annars väldigt seg och vädret här i Umeå har inte gjort det bättre.. Men just nu skiter jag i det och känner mig otroligt lycklig bara!


Likes

Comments