Hej!

Mitt namn är Alva Lindberg. Jag är 16 år gammal. På min blogg kommer ni få hänga med mig i min vardag och följa mig och min häst Boy.

Som jag sa innan så är jag en tjej på 16 år. Jag bor med min mamma och pappa med våra 2 hundar. Jag går första året på gymnasiet. Med inriktning hotell och turism. Egentligen är det inte de jag hade velat gå men med dem underbara kompisarna man har fått så funkar det. Jag har en fantastisk mentor som gör sitt bästa för att alla ska tycka skolan är kul. Jag har praktik måndag till onsdag och går i skolan torsdag,fredag. För mig funkar det bra då jag inte är den som "älskar" plugg.


Boy är en valack på 11 år. Han är en utbildad hopp häst fast med en touch av western. Boy är en irländsk "ridponny" på 154cm. Jag har ägt han i 3 år. Han är en väldigt speciell individ med en väldig historia bakom sig som jag kan ta i ett enskilt inlägg. Han är häst med ett hjärta av guld. Han skulle aldrig få för sig att göra någon illa. En häst som tar plats i ditt hjärta. Han gör mig alltid glad om jag är ledsen. Jag mår bra när jag är med han. Han är helt enkelt bäst!

Vi ses i nästa inlägg så få ni ha det så bra.

Kram Alva!

Bilder på min åsna!

Likes

Comments