Godmorgon!
Det är fredag idag även om det inte riktigt känns eftersom jag har jullov. Men för er som har jobbat hela veckan, helgen är häääär!!
När vi ändå pratar om jullov så kan jag säga att det är otroligt skönt med jullov och jag vill verkligen inte att det ska ta slut redan nu på tisdag:/

Men om vi ska tänka på att det är helg nu så tänkte jag berätta vad jag ska göra i helgen.

Idag fredag så ska jag först städa lite, mitt rum och plocka undan lite osv. Sedan kommer min bästa vän Hanna hit o vi ska väll antagligen bara hänga/chilla kanske ta en promenad och visa henne runt för hon har faktiskt aldrig varit här. Det ska bli jätte kul!
Sen när Hanna har åkte hem typ efter middagen så kommer Melinda hit, min andra bästa vän. Vi ska också bara chilla och så ska hon sova över.

Sen blir det ju lördag och om ni inte visste det så konfirmerar jag mig och då måste man gå på vissa speciella gudstjänster, så imorgon måste jag gå på en gudstjänst kl 11:00 och då tänker jag dra med mig Melinda dit (även om jag antagligen får bära henne dit för hon är en riktig sömntuta!). Det blir en bra liten promenad dit och hem.
Största anledningen till att Melinda sover här är väll för att 1. Jag ville inte känna mig ensam en fredags kväll haha och 2. På lördagen ska vi på våra bästa vänners friidrottstävling och då kan vi åka tillsammans.
Sen på både lördag och söndag så ska jag som jag sa på mina bästa vänners friidrottstävling. Man måste stötta och ta hand om sina kompisar;)
Men känner faktiskt sjukt många som ska tävla den helgen på friidrotten så lär ju träffa massor av kuligt folk! Sen efter tävlingen på söndagen ska jag bara åka till Martha och sova där.

Rolig helg? Ja men faktiskt! Kul att träffa så mycket vänner nu innan skolan börjar.
Hoppas ni också får en sjukt bra helg och dag, nu ska jag städa.. inte lika kul.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är 2017 slut och 2018 har börjat!

2017 har varit ett både bra och dåligt år. Livet har gått mycket upp men samtidigt mycket ner. Men jag tänkte idag skriva om mina höjdpunkter under år 2017.
Lets go!

Resor
Under 2017 har jag rest till 3 olika länder.
Spanien
Egypten
Thailand

I Spanien (Barcelona) var vi för att hälsa på min storebror som bodde och pluggade där i 5 månader. Det var i april vi var där. Vi turistade mest och solade/badade inte så mycket. Men det var härligt och coolt att få upptäcka Barcelona!

I Egypten var vi i ganska nyligen, i november. Där var vi i en vecka för att sola, bada, koppla av och bara få vara i värmen. Det var väldigt fint och varmt. Det var god mat och fina utsikter. Bland annat så åkte vi på en snorklings utflykt vilket va amazing!

I Thailand var jag i början av 2017 och slutet av 2016. Vi åkte dit i december 2016 och kom hem januari 2017. Det var super härligt och kul att fira nyår på ett annat ställe än Sverige. Det var varmt och fint ute. Stora stränder och fint hav.

Mina resor 2017 har varit helt fantastiska och alla jag rest men har varit ännu mer fantastiska!

Skola
Okej nu kanske ni tycker att det är konstigt att jag tar upp skolan som en höjdpunkt. Men vi har faktiskt gjort mycket roliga saker med skolan i år.
Praoen: I två veckor skulle vi på valfritt ställe praktisera. Jag valde ett café här i Uppsala som jag är hyfsat nöjd med. Personalen var helt okej och arbeta uppgifterna var lärorika. Men det bästa av allt var att jag fick en ny bästavän. Sture och jag praoade båda på samma café och hade aldrig träffats innan, men vi blev direkt bra kompisar och har fortfarande bra kontakt. Att få nya kompisar från andra skolor och andra miljöer är sjukt kul och jag är jätte glad att jag träffade han.
Nobelmiddag: under några veckor hade vi ett nobelprojekt i skolan. Vi jobbade med olika arbeten så att man sedan skulle kunna vinna nobelpris på våran egna nobellmiddag. Den kvällen var rolig och man fick umgås mer med parallellklasserna på ett annat sätt än bara i skolan. Efter middagen var det dans och det var väldigt roligt att se alla så fin klädda osv. Alla var liksom helt andra människor än på tex mattelektionerna haha.

Sommarjobb
Under sommarlovet 2017 sommarjobbade ca 5 veckor. Det var mitt första sommarjobb och jag kände typ en person på hela jobbet. Men nån månad innan jobbet så hade vi en utbildning över en helg med andra som också skulle jobba med oss under sommaren. Redan på utbildningen lärde jag känna massa nya personer och fick snabbt nya vänner. Sedan under sommarlovet fick jag sjukt många nya vänner och många som man umgicks med nästan varje dag i 5 veckor. Men två speciella vänner jag fick är Sara och Nora vi blev så sjukt tighta och nära varandra och blev som bästa kompisar direkt. Och som jag sa tidigare, att få nya kompisar från andra håll än bara skolan är sjukt kul enligt mig. Sommarjobbet var kul, lärorikt och jobbigt. Jag ångrar inte en sekund att jag la ner så mycket tid på det. Är jätte tacksam för alla nya vänner jag fick och alla människor jag fick träffa.

Dansen
Som ni kanske vet så dansar jag flera gånger i veckan och jag lever för dansen. Dans är det roligaste jag vet och jag skulle inte byta ut det mot någon annan sport, någonsin. Jag dansar på edgedancestudio och har gjort sen några år tillbaka. På edge så är det så otroligt bra energi och så mycket kärlek. Alla får vara sig själva och lärarna är fantastiska. Alla stöttar varandra och är sjukt fina människor. Timmarna på edge är oftast dom bästa timmarna i veckan för mig och dansen gör mig så glad. Såklart så ska jag dansa på edge även detta år och snart börjar det!! Inte långt kvar! Taggad till 100!

Långdistans
Jag och min stora syster Martha har en så kallad internet vän. Vi har känt henne i några år och i somras så var det första gången jag träffade henne (Martha hade träffat henne en gång innan) och det var sjuuukt kul! Vi var tillsammans i två dagar och hade bara skitkul. Att få träffa Ella (som hon heter) på riktigt var helt klart en av de bästa sakerna som hänt under 2017 och jag hoppas verkligen (!!) att vi kan ses igen 2018!

Övrigt

Jag vill också tacka alla människor som jag fått lära känna, som jag fått va med och som jag har fått spendera hela mitt 2017 med. Ni är guld värda och betyder mycket för mig. Tack till alla som finns där för mig hela tiden<3

Nu gå vi in i 2018 och hoppas att det kan bli är bra år!

Kram<3

Likes

Comments

Känns så sjukt konstigt att skriva här igen men hej iallafall! Jag har inte uppdaterat här sen juni 2017... låååång tid, jag vet! Jag tappade helt enkelt motivationen och hade inte tid att prioritera bloggen, tyvärr. Men nu efter några månaders frånvaro så är jag tillbaka. Jag har tagit bort alla mina gamla inlägg för att göra en ny start. Dock kommer jag skriva om samma saker. Alltså min vardag mm. Varför jag valde att starta upp bloggen igen var för att jag fortfarande älskar att fota och att skriva av sig är också kul.
Men jag hoppas ni kommer gilla att följa mig här igen så ses vi i nästa inlägg.

Likes

Comments