Sweden

​Igår var det Sensommar här i Sundsvall och det var kul. Spenderade dagen med främst Anna och Emma, som jag bland annat åt en jättegod middag med hemma hos Anna. Efter allt ätande for vi in till hamnen lagom i tid för Maggio. Spelschemat för kvällen var Maggio, Style of Eye och Maskinen som avslutningsnummer. Jag hade trevlig och träffade många vänner som jag inte träffat på länge, så de var kul. X.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sweden

Mycket bra kväll, med en mycket bra vän. Precis som jag förklarat tidigare idag skulle jag träffa Hanna för att äta. Vi hamnade på Udda Tapas och hade en väldigt mysig kväll.

Jag har känt Hanna i nästan halva min livstid och har alltid haft henne nära hjärtat. Vi hinner dock inte ses så ofta som vi kanske skulle vilja utan det blir någon gång då och då.. Trots detta är det precis som vanligt när vi ses. Det är som om att vi aldrig varit ifrån varandra. Det är fint tycker jag, och jag är tacksam för sånt. X

Likes

Comments

Sweden

Som en del av er som känner mig vet, har jag tidigare i min ungdom (herregud åldersnoja?!?) dyrkat mr Biebs, aka. Justin Bieber. Jag kan ärligt säga att jag följt honom via framför allt Youtube sedan innan han signade sitt första kontrakt med Usher, Scooter Braun och Island Records. Jag var dock inte lika öppen med de då jag va yngre. Tror att jag skämdes lite, mest av oron av vad andra skulle tycka.

Minns så väl då jag visade några klipp på en cover han lagt upp på youtube för min bror Joel, var på han klämde ur sig "vad är de där för tjej?" var på jag slog han hårt i magen med en kudde. Haha. Jag var själv 11 och Justin 12 då min crush på han var som störst och med handen på hjärtat var jag nog mer ett troget fan pga hans utseende än pga något annat, precis som många andra.

Min kärlek till honom skulle dock inte hålla sig lika stark ända fram till idag. Trots att jag inte längre är dödsförälskad och i smyg övar på att skriva Alva Bieber (hahah jag vet, patetiskt) så har jag hyffsad koll på han, eller iaf hans musik.

I dag släppte han sin nya singel, What do you mean? och jag tycker faktiskt den är ganska bra. Så pass bra att jag tyckte det var värt att dela med mig av. Varsågoda. X

Likes

Comments

Sweden

Igår regnade de i Sundsvall. Lite på insidan men mest på utsidan. Det gjorde mig ingenting dock. Jag tycker om regn (obs obs obs, i måttliga mängder).

Om lilla landet lagom skulle haft ett ansikte, är jag ganska övertygad om att mitt ansikte skulle vara de tryne som syntes. Jag är verkligen definitionen av lagom och medelmåtta. Lever ett vanligt Svensson Svensson liv, i ett normalstort hus, med en normalstor familj i en lagomt stor stad. Jag har värden på längd, vikt och storlek på fötterna som stämmer bra överens med medelvärdet i landet. Har precis den stereotypiska svensken ljusblåa ögon och blont hår. Haha. Ganska lustig insikt.

I vilket fall som helst uträttade jag en del småärenden under dagen, hälsade bland annat på Kevin och Lidström i deras kiosk då de jobbade, vilket var kul, men varmt. Sedan på kvällen for jag hem till Johanna, för umgänge med fiskesommar, (gänget kallar sig så, fråga mig inte varför).

Det var nämligen sista kvällen som vi kan ses hela gruppen innan vi går skilda vägar för ett tag. Jag behöver nog inte säga så mycket mer ingående om hur jag känner kring det, det tror jag ni själva förstår. Igår startade vi däremot ett gemensamt instagramkonto, @fiskesommar där vi alla tillsammans berättar om hur vi har det och uppdaterar om vår vardag på skilda håll. Du förstår kanske konceptet, så gå in och kika.

Nu sitter jag här och äter frukost, blåbärskräm och HIMYM på i bakgrunden. Gud va skönt det är att vara ledig och bara ta det lugnt. Uppskattar verkligen dessa dagar. Till skillnad från igår så skiner solen och tror därför att jag ska ta och gå ut och njuta av värmen. Ikväll ska jag äta middag och umgås med min kära vän Hanna, gud vad jag längtar! X.

Likes

Comments

Sweden

​Töntigaste inlägget so far, men jag älskar att vara hemma. Känslan av trygghet. Usch vad cheesy detta blev. Aja. Är och förblir hemkär. X

Likes

Comments

Sweden

Dålig inläggsrubrik från en ännu sämre låt. Något som däremot varit väldigt bra är min dag. Funderat djupt över om de inte är så att jag romantiserar min vardag lite bara för att jag kan och för att få er få som faktiskt läser min blogg att tro att jag har huvudet uppe bland molnen. Efter en studs överläggande och inre argumentation så är och förblir svaret ett fast Nej. Jag berättar helt ärligt om det jag gjort under dagen och vad jag tycker och tänker om ämnet. Insikten om att jag inte kommer att kunna hålla tillbaka mina känslor oberoende om de är positiva eller negativa kommer ganska snart, då det är så jag fungerar även till vardags. Kort sagt så har jag inga problem med att dela med mig av mina åsikter och känslor, och de på både gott och ont.

Vilket som, idag spenderade jag dagen till stor del genom att främst inte göra något alls- över huvudtaget. Denna spännande för och eftermiddag toppades av middag lagad av mig, korpen tittande och umgänge med mina kära vänner Olle och Challe (även Olles kattunge percy).

imorgon kommer Anna att plinga på dörren vid 10.30 för ett tränigspass och umgänge, så det är nog därför bäst om jag kryper till kojs så jag orkar. Godnatt. X

Likes

Comments

Travels

Besöket på amerikanska ambassaden var minst sagt anmärkningsvärd. Var precis lika nervös genom hela processen denna gång som förra gången jag ansökte om studievisum, men det skulle visa sig att det skulle gå bra, trots lite trassel, även denna gång. 

När man som besökande med ärende på ambassaden tagit sig igenom säkerhetskontrollen, får man komma in i ett väntrum, vars luftkonditionering inte verkat ha fungera någon utav gångerna jag besökt stället. Väl inne i den svettiga och stela stämningen tilldelas du en nummerlapp inför en första överläggning och du kan inta valfri sitt/stå plats i väntrummet. När ditt nummer ropas upp, går du fram till en liten kur (ganska lik den som finns på vårdcetralen, akuten eller liknande) där en officier går igenom om du har alla papper som krävs för att ens få ansöka och träffa den som på riktigt går igenom ditt ärende. 

Jag hade idag en lapp med nr. 46 och när mitt nummer blinkar på siffertavlan hinner jag knappt resa mig upp innan en annan ung tjej kliver fram och går före. I ren förvirring vänder jag mig mot ordningsvakten som visar med en gest och mimar "you can go next, no worries Miss". Det är iof så pass tyst i rummet att det han mimar/läppar fram skulle kunna tolkas som normal samtalston.

Efter ytterligare en stund av nervös väntan så ska de äntligen bli min tur, tror jag iaf. Damen i kuren trycker fram en ny siffra och jag ser förtvivlat mot ordningsvakten som i sin tur ler snällt och kliver fram och säger stopp till killen som rest sig upp och vars nummer nu står på skärmen. Ordningsvakten ber slutligen damen i kuren och vänta ett hopp med siffrorna, damen ser lite irriterad ut, men kallar slutligen fram mig till luckan. Det är då jag ser det. Killen som nu står mindre än två meter ifrån mig och som med ett ansträngt leende klämmer ur sig ett "oh sorry" till vakten är ingen mindre än Alesso. Ja, precis vad du tänker nu, Alesso som i världkänd DJ (vet du ej vem han är så föreslår jag att du kollar upp honom snarast, för du har troligen redan hört han en eller två gånger på radion). Jag blev så till mig av insikten att den redan irriterade damen i kuren måste be mig en andra gång om mitt pass och mina papper. Jag hamnade sedan sittandes bredvid honom i väntan av den riktiga överläggningen och inför intervjun. 

Världen är bra liten ändå. Lustigt hur konstigt vanlig en sådan stor kändis kan vara. Det som var bäst att han var där, var att han förmodligen var lika stressad och nervös som alla oss andra där inne, eller åtminstone var det det han utstrålade. Vilket i sin tur var en ganska skön insikt för mig som vanlig Svensson. 

Efter mitt besök på ambassaden tillbringade mamma och jag en hel del tid inne i centrala Stockholm, men kanske främst på ABBA-museet som jag så länge tjatat om att vilja besöka. Har alltid varit ett töntigt stort fan av dem, egentligen vet jag inte varför, utan det bara blev så och förblir så. 

Efter en mycket lyckad vistelse med mamma i vår vackra huvudstad känns det nu skönt att krypa ned i min egna säng och veta att imorgon har jag inga krav på någonting. Ska nog sova ut. länge. Sedan ska jag kolla på fotboll och film med mina vänner. Hoppas ni haft en fin helg, för det har jag. X

Likes

Comments

Travels
Ligger nu nedkrypen i hotellsängen och inväntar John Blund, då imorgon är en spännande dag. Egentligen inget jätte speciellt händer, mer än besök på Amerikanska ambassaden, så är därav lite lätt nervös för tillfället. Här är lite bilder från dagen som spenderats här i den kungliga huvudstaden. Denna trip delas med min kära lilla mamma och om ni bara visste hur glad jag är att just hon är min mamma. Jag är så tacksam för henne. Godnatt på er. X.
https://nouwcdn.com/10/1200000/1160000/1159445/pics/20158232314395601159445_sbig.jpg?width=792
https://nouwcdn.com/10/1200000/1160000/1159445/pics/20158232314493801159445_sbig.jpg?width=792
https://nouwcdn.com/10/1200000/1160000/1159445/pics/20158232314610801159445_sbig.jpg?width=792
https://nouwcdn.com/10/1200000/1160000/1159445/pics/20158232314784001159445_sbig.jpg?width=792

Likes

Comments

Sweden

Några nya och några gamla. Men lika bra för de. Varsågoda.

Nu sitter jag uppkrypen i soffan och ska strax se på film. Har precis som jag skrev idag inte gjort något alls. Men vad gör det egentligen? X.

Likes

Comments

Sweden

Igår gjorde jag mitt sista arbetspass på jobbet för denna sommar. Skönt och efterlängtat, men lite tråkigt också för jag har haft riktigt roligt. 

På kvällen var det fest och umgänge med hos Mattsson på Alnö,-eller Alnön som den nu mer heter. Jag och Charlotta, aka. Challe tog oss en rundtur och fann bland annat denna bilen, så den obligatoriska "cool-bil-bilden" togs. (Kunde för övrigt inte låta bli att inte tänka på Kanye West med hans line "Get the porsche out of the damn garage" när jag tog bilden).

Idag ska jag inte göra någonting alls tror jag, bara ta det lugnt och ordna inför morgondagen då jag och mamma åker till Stockholm och Amerikanska Ambassaden. X.

Likes

Comments

  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw