Så fina höstfärger ute nu så man får passa på att ta lite fina fotografier när solen skiner

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dessa var dagens köp och jag är mer än nöjd 🙏🏽

Likes

Comments

Idag var jag och Vanessa i Täby centrum och shoppade lite. Fick med mig lite grejer som jag kan visa lite senare ikväll. Var iallafall riktigt najs då det var lite reor och hittade riktigt bra saker🙏🏽

Likes

Comments

Gjorde nya fransar idag och är så nöjd 😍
Dock tar de sån tid men sandigt skönt när man kan sova samtidigt haha!

Igår hade jag en så kallad perfekt söndag. Jag började dagen med att gå upp i hyfsad tid, åt en god frukost och sedan städade jag garderoben. Hann även med övningskörning sen åkte jag hem till Timmy och sov där.

Men nu måste jag plugga matte och ska äta lite naturgodis, sååå gott.

Likes

Comments

Vädret har varit så sjukt bra idag så jag passade även på att ha min nya kappa, älskar den!

Likes

Comments

Hej! Ett fantastiskt lov har passerat och skolan har börjat igen. På lovet jobbade jag en hel del faktiskt och sedan spenderade jag mycket tid med vänner. Jag har varit på bio, bara softat och lite partaj, eller inte partaj riktigt utan det var väldigt lugnt men har helt enkelt varit ett bra lov. Sedan började skolan med en mjukstart då jag var ledig i tisdags och idag har jag haft 1,5 lektion. Men klagar inte utan det var väldigt skönt och nu sitter jag på bussen hem. När jag kommer hem ska jag kanske baka lite och sedan plugga. Ikväll står ridlektion på schemat och det ska bli super roligt.

Likes

Comments

​Idag får vi äntligen sportlov. Måste ju tyvärr erkänna att jag tagit ut sportlovet lite i förskottet då jag legat hemma sjuk mån-onsdag men det ska bli skönt att vara ledig i en vecka. Jag har faktiskt inte så mycket planer än så länge vad jag ska göra på lovet men ska iallafall vara mycket med vänner, gå på bio, äventyra lite samt plugga spanska. Jag har nämligen nationella i spanska på tisdag efter lovet så måste lägga ett krut på det. 

Idag ska jag eventuellt vara med några polare eller bara vara hemma och ta det lugnt då jag ska jobba lördag. Vi får helt enkelt se vad som händer. 

Likes

Comments

Idag var jag i stallet och hade ett pass på banan då vi körde markarbete. Det var bra och om de inte funkar på marken fungerar inget på hästryggen så det var behövlig och gick strålande.

Likes

Comments

I fredags firade vi Martina som fyllde 18 år. Det var super roligt och en riktigt lyckad kväll helt enkelt.
Så lördagen degade jag mest och så kom några kusiner på besök. Kvällen spenderades framför en bra film med Timmy och nu ska vi till Täby C.

Likes

Comments